ale jak to, ale dlaczego Miszczu? Nie rob mi tego. Jak ja sobie z tym poradze? Jeszcze w jakas depresje popadne bo No Name z Forum mnie skreslil. Blagam wybacz o Wielki i Nieomylny...i zjedz Snickersa

ale jak to, ale dlaczego Miszczu? Nie rob mi tego. Jak ja sobie z tym poradze? Jeszcze w jakas depresje popadne bo No Name z Forum mnie skreslil. Blagam wybacz o Wielki i Nieomylny...i zjedz Snickersa
No ale przecież kłamie non stop więc jak to inaczej nazwać? Generalnie rybka Mi to ilu ludzi nabierze i rybka mi była gdy nie wchodziłem tu zbyt często ale od 3-4 miechów siedzę non toper i widzę amatorkę w wykonaniu tego cieniasa i promowanie tylko udanych tradów. Jak dla mnie to marketing pełną gębą. Dobrze że jeszcze do nas nie dzwoni i nie nękaTomasz196407 pisze: ↑13 gru 2019, 17:27Ja napewno do tego stopnia sie nie posune wyzywaniaNieśmiertelny Trader pisze: ↑13 gru 2019, 17:18Dla Mnie jesteś skreślony naciągaczu Pinokio.Ale ma Typ Robote... Płacą mu za siedzenie na forum i naciąganie ludzi
![]()
![]()
Sam miałem wiele wiadomości na priv apropo szkolenia ale wszystkim odmówiłem. A Ty pamiętam kiedyś miałeś coś na ten temat w stopce![]()
3ymaj się Pinokio, perfidny kłamco Nawigatora
![]()
ale naprawde nie wiem po co robić tu taki szajs tym mistrzuniom
Troche znam go dłużej i juz chyba wiem o co chodziNieśmiertelny Trader pisze: ↑13 gru 2019, 17:33No ale przecież kłamie non stop więc jak to inaczej nazwać? Generalnie rybka Mi to ilu ludzi nabierze i rybka mi była gdy nie wchodziłem tu zbyt często ale od 3-4 miechów siedzę non toper i widzę amatorkę w wykonaniu tego cieniasa i promowanie tylko udanych tradów. Jak dla mnie to marketing pełną gębą. Dobrze że jeszcze do nas nie dzwoni i nie nękaTomasz196407 pisze: ↑13 gru 2019, 17:27Ja napewno do tego stopnia sie nie posune wyzywaniaNieśmiertelny Trader pisze: ↑13 gru 2019, 17:18
Dla Mnie jesteś skreślony naciągaczu Pinokio.Ale ma Typ Robote... Płacą mu za siedzenie na forum i naciąganie ludzi
![]()
![]()
Sam miałem wiele wiadomości na priv apropo szkolenia ale wszystkim odmówiłem. A Ty pamiętam kiedyś miałeś coś na ten temat w stopce![]()
3ymaj się Pinokio, perfidny kłamco Nawigatora
![]()
ale naprawde nie wiem po co robić tu taki szajs tym mistrzuniom![]()
wczoraj zgarnąłem prawie 12k z geja ale dzis oddałem 1/3 z tegoNieśmiertelny Trader pisze: ↑13 gru 2019, 17:38Ale hajs z Geja nie poszedł się jebać? Generalnie od wczoraj do przodu? Bo szkoda by było takiego tradu.
Czlowieku wez tabletke bo nawet ironii skierowanej w Twoja strone nie ogarniasz. Za co mialbym Cie na powaznie przepraszac? Ogarnij sieTomasz196407 pisze: ↑13 gru 2019, 17:36
zreszta widzisz sam jak najpierw cos pisze potem wycofuje , przeprasza
To może od razu z grubej rury jak do jednego tu napisałeś Co?Kermit pisze: ↑13 gru 2019, 17:46Czlowieku wez tabletke bo nawet ironii skierowanej w Twoja strone nie ogarniasz. Za co mialbym Cie na powaznie przepraszac? Ogarnij sieTomasz196407 pisze: ↑13 gru 2019, 17:36
zreszta widzisz sam jak najpierw cos pisze potem wycofuje , przeprasza