Kermit pisze: 27 lis 2019, 15:22
no to wychodzi na to ze tylko ja w L na edku i S na usdchf... W sumie podoba mi sie to... Powodzenia w umacnianiu dolara
spoczko Kermit... Czekamy gdzieś na dnie na Twój portfelik
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
Bartomierz pisze: 27 lis 2019, 15:26
Jeszcze nie wyszedłem ale tracę wiarę. Kwestia dwóch trzech godzin. No chyba ze tak postoi aż do indykowego święta.
Moga pomeczyć do 17-18 i dopiero właściwy ruch
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
no to wychodzi na to ze tylko ja w L na edku i S na usdchf... W sumie podoba mi sie to... Powodzenia w umacnianiu dolara
Ja tam sobie poczekam z buy stopem na ewentualny wystrzał grubasa którego nie będzie. Jeszcze tydzień temu byłem na tak ale od grudnia gram dolki
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
spoczko Kermit... Czekamy gdzieś na dnie na Twój portfelik
tak zle nie jest ja tez lki na edku mam drodzy Panowie i Panie
szulik zalapalem te ski na ropie choc radoscia nie tryskam
czyli DT
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
XAB pisze: 27 lis 2019, 15:30
czyli DT
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
XAB pisze: 27 lis 2019, 15:30
czyli DT
Z PUNKTU WIDZENIA INWESTORA STRATEGICZNEGO
kreski nie szkodza ostatnio i ja lykalem ha ha ha dla zabawy
zysk z 1eski jest i druga ska narazie zarabia
lekko je zmieniajac i juz masz zdecydowanie pozytywniejszy odbior he he hwe https://iv.pl/image/Grz86SU
Ostatnio zmieniony 27 lis 2019, 15:51 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
i kapie sobie krew z nosa oj kapie na edku
kap kap kap