no to wychodzi na to ze tylko ja w L na edku i S na usdchf... W sumie podoba mi sie to... Powodzenia w umacnianiu dolara
spoczko Kermit... Czekamy gdzieś na dnie na Twój portfelik
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
Jeszcze nie wyszedłem ale tracę wiarę. Kwestia dwóch trzech godzin. No chyba ze tak postoi aż do indykowego święta.
Moga pomeczyć do 17-18 i dopiero właściwy ruch
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
Z PUNKTU WIDZENIA INWESTORA STRATEGICZNEGO
kreski nie szkodza ostatnio i ja lykalem ha ha ha dla zabawy
zysk z 1eski jest i druga ska narazie zarabia
lekko je zmieniajac i juz masz zdecydowanie pozytywniejszy odbior he he hwe https://iv.pl/image/Grz86SU
Ostatnio zmieniony 27 lis 2019, 15:51 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
i kapie sobie krew z nosa oj kapie na edku
kap kap kap