spoczko Kermit... Czekamy gdzieś na dnie na Twój portfelikKermit pisze: 27 lis 2019, 15:22 no to wychodzi na to ze tylko ja w L na edku i S na usdchf... W sumie podoba mi sie to... Powodzenia w umacnianiu dolara
DayTrading: Środa 27.11.2019
Re: DayTrading: Środa 27.11.2019
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
- Bartomierz
- Pasjonat

Jeszcze nie wyszedłem ale tracę wiarę. Kwestia dwóch trzech godzin. No chyba ze tak postoi aż do indykowego święta.
BBHMM 
- Bartomierz
- Pasjonat

Jeszcze pending home Sales i coś tam jeszcze dzisiaj
Z drugiej strony wyglada jakby od wczoraj wszyscy mieli w dupie dane za przeproszeniem. Takie umocnienie dolara to raczej peanuts...
Z drugiej strony wyglada jakby od wczoraj wszyscy mieli w dupie dane za przeproszeniem. Takie umocnienie dolara to raczej peanuts...
BBHMM 
Moga pomeczyć do 17-18 i dopiero właściwy ruchBartomierz pisze: 27 lis 2019, 15:26 Jeszcze nie wyszedłem ale tracę wiarę. Kwestia dwóch trzech godzin. No chyba ze tak postoi aż do indykowego święta.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
-
Nieśmiertelny Trader
Kermit pisze: 27 lis 2019, 15:22 no to wychodzi na to ze tylko ja w L na edku i S na usdchf... W sumie podoba mi sie to... Powodzenia w umacnianiu dolara
Ja tam sobie poczekam z buy stopem na ewentualny wystrzał grubasa którego nie będzie. Jeszcze tydzień temu byłem na tak ale od grudnia gram dolki
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
tak zle nie jest ja tez lki na edku mam drodzy Panowie i Panie
szulik zalapalem te ski na ropie choc radoscia nie tryskam
czyli DT
https://iv.pl/image/Grz84S4
CHCIALEM WYZEJ NIE DALI WIEC WZIALEM TO CO MUSIALEM
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
kreski to do nosa, a nie jako strategia finansowaXAB pisze: 27 lis 2019, 15:30 tak zle nie jest ja tez lki na edku mam drodzy Panowie i Panie![]()
czyli DT
https://iv.pl/image/Grz84S4
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
Z PUNKTU WIDZENIA INWESTORA STRATEGICZNEGOPipsKong pisze: 27 lis 2019, 15:32kreski to do nosa, a nie jako strategia finansowaXAB pisze: 27 lis 2019, 15:30 tak zle nie jest ja tez lki na edku mam drodzy Panowie i Panie![]()
czyli DT
https://iv.pl/image/Grz84S4![]()
![]()
![]()
![]()
kreski nie szkodza ostatnio i ja lykalem ha ha ha dla zabawy
zysk z 1eski jest i druga ska narazie zarabia
lekko je zmieniajac i juz masz zdecydowanie pozytywniejszy odbior he he hwe
https://iv.pl/image/Grz86SU
Ostatnio zmieniony 27 lis 2019, 15:51 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
i kapie sobie krew z nosa oj kapie na edku 
kap kap kap
kap kap kap
Drobne L na Edku pobrałem. Zobaczymy czy jeszcze zobaczymy 1.10 dziś lub jutro.