DAX
TE prostkaty to zasiegi z pokazywanych wczoraj formacji ktore mi teraz znikly bo pozycjonowalem pisalem juz o tym
nie mam czasu samemu je nanosic bo pukam dt kto chce niech sobie popatrzy na wczoraj https://iv.pl/image/GrgVEBs
a i wykres to M10
TAKA TO GRA JEDNEMU ZABIERA DRUGIEMU COS DA
m15 i 4lki z kasowaniem zysk delikatnie bo ida dobrze ale dt caly czas jeszcze do straznika
na 95 -1lka czyli mam 3 na 210 druga i 2lki zostaja i juz jest gittttttttt
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
wg starej metody tyrania na dt powinienem zgasic wszystko i w sumie by weszlo wyzej 200 pip na wejsciu i kilku godz pracuy ale straznik a nuz zarobic da jeszcze troche czli typowe chciejstwo pany
trzymkaj sie ramy peps
teraz kup rope po 54
tomasz nie ma navika to o indexach napisalem ja
i postawilem te lk na sp500 z przykladowym sl na 10 pkt czyli jestem porzadny grajek tp narazie na 50
5 do 1 czyli wysoki poziom zarobku
Ostatnio zmieniony 22 lis 2019, 09:38 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
E/U wciąż w konsoli, ponowny retest górnej bandy, dane jako trigger, ale na razie czapa.
nawet ostra czapa
a kierunek wiadomo jaki jest
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
nawet ostra czapa
a kierunek wiadomo jaki jest
Hmm... spadnie o 50p i napiszesz: "ojojoj, co ten edek, przecież mam Lki "
już mogę napisać bo mam Lki
ale wcale nie chcę ich już mieć
tomasz
dawaj jakies spojrzenie bo to nie moja polka a walnalem jak pisalem z grubej rury i nie wiem czy juz nie gasic tego sp500 nienormalnie a dziescktr https://iv.pl/image/GrgVZEa
troche zgasilem z glownego na otarcie i na straty jakby co
Kup
USA 500
10ktr
224,92 zł
31 134 $
Otwórz: 3107.6
Zamknij: 3113.4 2019-11-22 09:55 Rynek zamknięty
edka zgasilo mi tp krna ski nie zlapalem brrrrrrrrrrrrrrrrr
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora