a przebicie 1.046 otworzy drogę do wzrostów.cajto pisze: 13 lis 2019, 11:06 Na E/U zrobili V na M30, myślę że będzie drożej. Najbardziej sensowny scenariusz, to korekta ostatnich spadków do F23 w rejonie 1.104x.
DayTrading: Środa 13.11.2019
Re: DayTrading: Środa 13.11.2019
nisko skończą rok na eurusd, miejmy nadzieję że to był najleniwszy rok na tej parze
widzę euforię na forum 
czas ją zgasić

czas ją zgasić

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
na przyszły rok zakładam inflację surowcową, będzie jazda z podnoszeniem stóp 

Jak tam twoja euforia na Gazie, kurek z lekka przykręcony na miesięcznych oporach

Możliwe i bardzo prawdopodobne, jednak F38/50 (1.106x/8x) będzie IMO wyznacznikiem dla dalszego kierunku.Nieśmiertelny Trader pisze: 13 lis 2019, 11:09a przebicie 1.046 otworzy drogę do wzrostów.cajto pisze: 13 lis 2019, 11:06 Na E/U zrobili V na M30, myślę że będzie drożej. Najbardziej sensowny scenariusz, to korekta ostatnich spadków do F23 w rejonie 1.104x.
Na teraz pierwszy stop na spadkowej TL, zobaczymy.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 13 lis 2019, 11:48 przez cajto, łącznie zmieniany 1 raz.
spokojnie ;] z GAZem mam czas ;]cajto pisze: 13 lis 2019, 11:20Jak tam twoja euforia na Gazie, kurek z lekka przykręcony na miesięcznych oporach![]()
Możliwe i bardzo prawdopodobne, jednak F38/50 (1.106x/8x) będzie IMO wyznacznikiem dla dalszego kierunku.
Na teraz pierwszy stop na spadkowej TL, zobaczymy.
a co do edka to koniec przedstawienia ;/ wracamy do domu

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
Było gasić na 2,7/8 i dobierać na domkniętej luce, ale Pepsiak to chytrusek, co byle AT się nie kłania
Teraz masz dwie luki - z góry i z dołu. I początek rozgrywki wewnątrz kanału wzrostowego.
Powodzenia

Teraz masz dwie luki - z góry i z dołu. I początek rozgrywki wewnątrz kanału wzrostowego.
Powodzenia

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
spokojnie ;]cajto pisze: 13 lis 2019, 11:33 Było gasić na 2,7/8 i dobierać na domkniętej luce, ale Pepsiak to chytrusek, co byle AT się nie kłania![]()
Powodzenia![]()
wszystko zgodnie z planem

AT ....

jakoś mi nie po drodze

Mało jest innych par?pr7emo pisze: 13 lis 2019, 11:11 nisko skończą rok na eurusd, miejmy nadzieję że to był najleniwszy rok na tej parze

prosze pamietac ze
14,30 cpi usa
17:00 USD Zeznanie Prezesa Fed, Powella
wiec moze wreszcie cos mocniej rusza tym rynkiem dzis
14,30 cpi usa
17:00 USD Zeznanie Prezesa Fed, Powella
wiec moze wreszcie cos mocniej rusza tym rynkiem dzis
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora