DayTrading: Środa 13.11.2019
Re: DayTrading: Środa 13.11.2019
Hej przepraszam, że tak z nikąd pytanie, ale szukałem w internetach i nie mógł nic znaleźć.
Coś się stało z XTB ?
Coś się stało z XTB ?
PROKURATOR ?????Sumo pisze: 13 lis 2019, 12:14 Hej przepraszam, że tak z nikąd pytanie, ale szukałem w internetach i nie mógł nic znaleźć.
Coś się stało z XTB ?
Gdzie mogę znaleźć info?
Jestem na wakacjach i mam ograniczony dostęp do neta
Jestem na wakacjach i mam ograniczony dostęp do neta
Sawiezak,pracujesz tutaj juz pare lat a święta coraz bliżej, może zrób chłopakom niespodzianke i podaj za ile miesięcznie i dla kogo robisz !? Bo oni są tak zajęci tym trejdowaniem ,że nie zauważą tego i za 10 lat...
Rynek to jest na targowisku a tutaj rynkiem są wielkie banki
Przecież wiadomo że niektórzy są tutaj podstawieni. JA to ignoruje i traktuje jako część tego biznesu, taki miejski folklorwoj55 pisze: 13 lis 2019, 12:28 Sawiezak,pracujesz tutaj juz pare lat a święta coraz bliżej, może zrób chłopakom niespodzianke i podaj za ile miesięcznie i dla kogo robisz !? Bo oni są tak zajęci tym trejdowaniem ,że nie zauważą tego i za 10 lat...

Tak? Ale prawie kazdy próbował go dokształcać, zesztą ty też...Nieśmiertelny Trader pisze: 13 lis 2019, 11:51Mało jest innych par?pr7emo pisze: 13 lis 2019, 11:11 nisko skończą rok na eurusd, miejmy nadzieję że to był najleniwszy rok na tej parzeU mnie Edek jest jak Boże Narodzenie albo Wielkanoc, grywam od święta czyli wtedy gdy może mi dać jakieś prezenty
![]()
Rynek to jest na targowisku a tutaj rynkiem są wielkie banki
Może ty nas oświecisz, bo jak rozumiem posiadasz rzetelne info.woj55 pisze: 13 lis 2019, 12:28 Sawiezak,pracujesz tutaj juz pare lat a święta coraz bliżej, może zrób chłopakom niespodzianke i podaj za ile miesięcznie i dla kogo robisz !? Bo oni są tak zajęci tym trejdowaniem ,że nie zauważą tego i za 10 lat...
E/U - na M15 wyrysowany odcinek AB, póki Low nie przebite aktualne zejście to korekta i początek tworzenia CD. Jeśli pójdzie z obecnych poziomów, to zasięg 1.1025/30
serio Wy nie widzicie że edek nie ma siły rosnąć i gaszą wszystko
i nie urośnie i dajcie sobie spokój ....
im wcześniej tym lepiej
im wcześniej tym lepiej

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
Lepiej w te strone niż pisać głupoty. No i czasem z nudów, nie ma co ukrywać. A nóż komuś się przyda wiedza.woj55 pisze: 13 lis 2019, 12:38Tak? Ale prawie kazdy próbował go dokształcać, zesztą ty też...Nieśmiertelny Trader pisze: 13 lis 2019, 11:51Mało jest innych par?pr7emo pisze: 13 lis 2019, 11:11 nisko skończą rok na eurusd, miejmy nadzieję że to był najleniwszy rok na tej parzeU mnie Edek jest jak Boże Narodzenie albo Wielkanoc, grywam od święta czyli wtedy gdy może mi dać jakieś prezenty
![]()
3ymają się w micro trendzie spadkowym na m5, czekam na wybitkęPipsKong pisze: 13 lis 2019, 12:50 serio Wy nie widzicie że edek nie ma siły rosnąć i gaszą wszystko
im wcześniej tym lepiej![]()