może i karny, ale do swojej bramki będzie strzelał więc nie wiem czy to coś mu da

może i karny, ale do swojej bramki będzie strzelał więc nie wiem czy to coś mu da
bydzie zwała jak ta lalaNieśmiertelny Trader pisze: ↑13 lis 2019, 17:28Jeśli edek nie wróci nad te linię to może być dalsza zwała. Wyciągali te knoty i wyciągali ale siły nie ma na dalszy ruch.Czyli okolice 1.0966 możliwe.
Ja dzisjaj wzialem 2 SSSS i jutro przed PKB moze doloze jak wyjda wyzej --- a LLLL szkoda ale i tak skasowalem 4,5 figury to duzo i ladny zysk
Nanieś sobie strefę z tego screena post962084.html#p962084 , jak na razie wszystko jest powyżej. Nie zanegowali też porannego impulsu.Nieśmiertelny Trader pisze: ↑13 lis 2019, 17:28Jeśli edek nie wróci nad te linię to może być dalsza zwała. Wyciągali te knoty i wyciągali ale siły nie ma na dalszy ruch.Czyli okolice 1.0966 możliwe.
No póki co wygląda ładnie, zrobili korektę na Daily 50% przebicia ostatniego trendu spadkowego i na to czekałem, zatrzymali się też ładnie we wskazanym miejscu, ale mogą jeszcze trochę spaść, nie muszą. Generalnie nie robi mi to większej różnicy. Widać że zderzyli się ze ścianą po knotach.cajto pisze: ↑13 lis 2019, 17:36Nanieś sobie strefę z tego screena post962084.html#p962084 , jak na razie wszystko jest powyżej.Nieśmiertelny Trader pisze: ↑13 lis 2019, 17:28Jeśli edek nie wróci nad te linię to może być dalsza zwała. Wyciągali te knoty i wyciągali ale siły nie ma na dalszy ruch.Czyli okolice 1.0966 możliwe.