XAB pisze: ↑20 wrz 2019, 12:43
nie ma czegos takiego
jak jedna zla decyzja i strata depa
kiedy wy to pojmiecie
jesli ktos tak gra tzn ze ryzykuje o 50 procent za duzo
Był taki dziennik Niemiaszka.
Miał chyba skuteczność 95% i uwalił sporą część konta, tak że w sumie całość którą zarobił na 95% pozycji była mniejsza niż strata z jednego tradu na eur/cad a potem na gbp/usd. Taka skuteczność musi wiązać się z trzymaniem strat. Jedna strata która nie wróci i sija vide Dnbo style.
Kermit pisze: ↑20 wrz 2019, 12:32
chyba czas sobie znowu zrobic z 1-2 miesiace przerwy od forum bo czytanie tego meczy nawet bardziej niż wczorajsze ogladanie "Polityki" w kinie. Tam byłem dzielny i wytrzymałem w mękach do końca, tutaj jednak wychodzę przed końcem seansu...
Mnie to też mega męczy czytanie wiecznego jęczenia. Cieszyłem się, że zniknął kolega Dadas, potem wrócił i już się nie mądrzył i było spoko. Potem kolejna osoba zaczęła tu jęczeć, a gdzie sl, a gzie tp a to a tamto , a sam nie wrzucał tu sowich tradów. Mega męczące. Wczorajsza wojna z XAB'em dla mnie masakra. Pokaż to, pokaż tamto i tak w kółko. + jeszcze wczoraj jakieś wesołe chamidło z przedszkola się zerwało.
A teraz Żaba mam pytanie, o tego edka co go pokazujesz już długi czas. Ja rozumiem pokazać kierunek, wyjście z klina up. Kiedy? nie wiadomo, trza byc czujnym. Ale w jaki sposób określiłeś wszystkie fale na niebiesko, że spadną, potem podejdą wyżej, że wybiją z klina w dół, że to fałszywka, a potem up? Jak? Chyba że nie chcesz się tym dzielić,