czesc, ma ktos jakis system ktory sie sprawdza i pozwala zarabiac? czy wszytscy traca?
Nie rozumiem pytania Każdy wie, że Świeżak ma taki system Świeżak nie traci
Nie, to XAB ma taki system. Ja owszem czasem zwobie jednego dnia 9/10 zyskownych transakcji, ale następnego dnia wszystko spartole. Ale ostatnio powoli to idzie w dobra stronę.
Życzę ci sukcesu
Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
Jedno z narzedzi -footprint .
W szybkim skrocie :w barach po lewej stronie -liczba sprzedanych kontraktow po danej cenie ,po prawej kupionych .
na dole (na czerwono lub niebiesko) tzw. delta czyli roznica miedzy agresywnymi kupujacymi lub sprzedajacymi dla danego bara .
Na wykresie widac nieudane wylamanie w dol z pol godzinnej absorpcji .
W elipsie dolnej widac ,ze nie ma juz zainterowania po tych cenach w gornej jest znacznie zwiekszona plynnosc .
Liczba -925(delta) pokazuje ,ze sprzedajacy nie sa w stanie pchnac ceny nizej ,nastepna 1092(dodatnia) pokazuje ,ze kupujacy przejmuja kontrole i cena wraca powyzej zielonej linii .
To jeden z wykresow .Jak wygladaja Wasze szanse -w stosunku do osob co to widza i dodatkowo handluja z laddera i widza money flow jak na dloni -nie trzeba przeciez czekac na jakies glupawe zakonczenia swiecy tylko dolaczyc do nurtu FAILEDbreak1709.PNG
No i teraz wiem dlaczego mi się ni udawało przez te wszystkie lata.. Jak to można zainstalować/ściągnąć/podejrzeć???
swiezak
spada ropa
patrz na wykres przynajmniej m15
i napisz szybko kiedy bys zaatakowal z grubej rury lke i mniej wiecej czasowo tez
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
no dzisiaj to już tylko FEDeroslav może tym bajzlem ruszyć
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
no dzisiaj to już tylko FEDeroslav może tym bajzlem ruszyć
Jeśli grasz teraz oliwkę to masz ją o 16,30
Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
swiezak
spada ropa
patrz na wykres przynajmniej m15
i napisz szybko kiedy bys zaatakowal z grubej rury lke i mniej wiecej czasowo tez
L-ke z grubej rury??? Po takiej świecy na D1 jak wczoraj? Przecież oni mogą wrócić nawet do kanału..
ok
rozumiem ropy nie grasz i lki sie boisz a przedwczoraj tez byla swieca w inna strone
a przy okazji
tu sie robi na ropie wti i ja chce lki zagrac
upss nawet jedna juz mam a nawet mialem juz dwie
Ostatnio zmieniony 18 wrz 2019, 15:51 przez XAB, łącznie zmieniany 2 razy.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora