Życzę ci sukcesuŚwieżak44 pisze: 18 wrz 2019, 14:10Nie, to XAB ma taki system. Ja owszem czasem zwobie jednego dnia 9/10 zyskownych transakcji, ale następnego dnia wszystko spartole. Ale ostatnio powoli to idzie w dobra stronę.![]()

Życzę ci sukcesuŚwieżak44 pisze: 18 wrz 2019, 14:10Nie, to XAB ma taki system. Ja owszem czasem zwobie jednego dnia 9/10 zyskownych transakcji, ale następnego dnia wszystko spartole. Ale ostatnio powoli to idzie w dobra stronę.![]()
Dobrze kombinujesz od razu ci powiem.Świeżak44 pisze: 18 wrz 2019, 14:34No i teraz wiem dlaczego mi się ni udawało przez te wszystkie lata..dreptak pisze: 18 wrz 2019, 11:36 Jedno z narzedzi -footprint .
W szybkim skrocie :w barach po lewej stronie -liczba sprzedanych kontraktow po danej cenie ,po prawej kupionych .
na dole (na czerwono lub niebiesko) tzw. delta czyli roznica miedzy agresywnymi kupujacymi lub sprzedajacymi dla danego bara .
Na wykresie widac nieudane wylamanie w dol z pol godzinnej absorpcji .
W elipsie dolnej widac ,ze nie ma juz zainterowania po tych cenach w gornej jest znacznie zwiekszona plynnosc .
Liczba -925(delta) pokazuje ,ze sprzedajacy nie sa w stanie pchnac ceny nizej ,nastepna 1092(dodatnia) pokazuje ,ze kupujacy przejmuja kontrole i cena wraca powyzej zielonej linii .
To jeden z wykresow .Jak wygladaja Wasze szanse -w stosunku do osob co to widza i dodatkowo handluja z laddera i widza money flow jak na dloni -nie trzeba przeciez czekac na jakies glupawe zakonczenia swiecy tylko dolaczyc do nurtuFAILEDbreak1709.PNG
Jak to można zainstalować/ściągnąć/podejrzeć???
A ICMarkets też ma???
L-ke z grubej rury??? Po takiej świecy na D1 jak wczoraj? Przecież oni mogą wrócić nawet do kanału..XAB pisze: 18 wrz 2019, 15:05 swiezak
spada ropa
patrz na wykres przynajmniej m15
i napisz szybko kiedy bys zaatakowal z grubej rury lke i mniej wiecej czasowo tez
Jeśli grasz teraz oliwkę to masz ją o 16,30
okŚwieżak44 pisze: 18 wrz 2019, 15:13L-ke z grubej rury??? Po takiej świecy na D1 jak wczoraj? Przecież oni mogą wrócić nawet do kanału..XAB pisze: 18 wrz 2019, 15:05 swiezak
spada ropa
patrz na wykres przynajmniej m15
i napisz szybko kiedy bys zaatakowal z grubej rury lke i mniej wiecej czasowo tez![]()