I tu się mylisz Nievinny, sprawdzeni tak pinga do brokera da ci niewiele, MUSISZ sprawdzić z poziomu MT4, Ja z domu tradycyjnym pingiem miałem przedział miedzy 20-90ms do brokera. ale z MT4 to nie schodzi poniżej 140ms przy czym normalnie 170ms a tradycyjny ping szalejeNievinny pisze:Starturuchom ->cmd
ping aders ip serwera.
Im mniejszy tym lepiej.
XTB
Rzeczą, którą najtrudniej w świecie zrozumieć, jest podatek dochodowy.
Albert Einstein
Albert Einstein
Problemem jest samo MT4 jak i broker klasy MM, no ale na szczęście dorobiłem się już ECNNievinny pisze:Mea culpa. Tylko, że ja już nie mam problemów z MT4
W takim razie trzeba: PlikOtwórz rachunek
wypełnić dane
okienko z serwerami
Scan?
Nie poplątałem?

Zgadza się nie poplątałeś.
robertw7 pisze:Jakiego ECN się dorobiłeś , jeśli to nie tajemnica?MrYogi pisze:
Problemem jest samo MT4 jak i broker klasy MM, no ale na szczęście dorobiłem się już ECN![]()
to już totalny offtop.
a odpowiadając na pytanie to mam właśnie dylemat nad IB albo dukascopy
Ostatnio zmieniony 21 sty 2009, 13:17 przez MrYogi, łącznie zmieniany 1 raz.
Rzeczą, którą najtrudniej w świecie zrozumieć, jest podatek dochodowy.
Albert Einstein
Albert Einstein
Do poczytania: http://biznes.onet.pl/2,1528846,prasa.html
Trade what you see, NOT what you hear or think
Ciekaw jestem czy Porsche bedzie w tym roku czy oszczedzaja 

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Nievinny pisze:Do poczytania: http://biznes.onet.pl/2,1528846,prasa.html
raposo pisze:Ciekaw jestem czy Porsche bedzie w tym roku czy oszczedzaja

W każdym razie pierwsze słyszę zeby xtb zajmowało sie też "...obsługą rachunkową i kadrowo-płacową firm"
http://www.xtrade.pl/index.php?option=c ... &Itemid=23
Chyba masz racjekris007 pisze:przecież to raczej chodzi o zupełnie inna firmę, no chyba że się mylę ?

Niemniej i tak jestem ciekaw czy w tym roku będzie to Porsche.
Ktoś coś słyszał? Zazwyczaj gdzieś o tej porze było już głośno.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
riddle dzięki za wskazanie wątku, jak będe miał wolną chwile (lub dużo wolnych chwil) to go przeczytam
rozumiem że jak ktoś sledzi pol roku forum to sie dziwi no przeciez to wszystko jest w wątku, po co ten gość pyta jeszcze raz, hehe, tylko jak mam czytac 100 stron to wole czytac ebooki ktore sobie pościągalem o forexie i AT (okolo 500sztuk wiec mam co robic) ) a reszta wyjdzie w praktyce.
No nic przynajmniej wiem z ankiet że fxpro jest - wedle opinii forumowiczow - bardziej atrakcyjny. Dzieki.
a na pytania NIKT NIE MUSI - ALE MOŻE - ODPOWIADAC wiec jaki jest sens blokowac watek z jasnymi pytaniami na forum dyskusyjnym na ktore mozna odpowiedziec w jednej linijce ?
rozumiem że jak ktoś sledzi pol roku forum to sie dziwi no przeciez to wszystko jest w wątku, po co ten gość pyta jeszcze raz, hehe, tylko jak mam czytac 100 stron to wole czytac ebooki ktore sobie pościągalem o forexie i AT (okolo 500sztuk wiec mam co robic) ) a reszta wyjdzie w praktyce.
No nic przynajmniej wiem z ankiet że fxpro jest - wedle opinii forumowiczow - bardziej atrakcyjny. Dzieki.
a na pytania NIKT NIE MUSI - ALE MOŻE - ODPOWIADAC wiec jaki jest sens blokowac watek z jasnymi pytaniami na forum dyskusyjnym na ktore mozna odpowiedziec w jednej linijce ?