"Jacek, miałem zamiar kupić u Ciebie kurs po promocji, napisałem do sekretariatu z
pytaniem czy można zwykłym przelewem, dostałem odpowiedź że można, póżniej odpisałem jak sprawa wygląda ze zwrotem pieniędzy jeżeli chciałbym zrezygnować.
Pani napisała" jeśli od razu pan zakłada rezygnację to proszę nie wpłacać" chciałem się dowiedzieć ale ta Pani mnie zniechęciła do kupna, nawet nie miała ochoty wyjaśnić mi na przyszłość jeżeli chciałbym coś zamówić. Odpisałem z prośbą o wyjaśnienie ale nie dostałem odpowiedzi a
promocja już się kończy i nie skorzystam. Jeżeli zależy jej na klientach to powinna starać się zachęcać do kupna i wszystko
wyjaśnić, ale to tylko moje zdanie. Może kupię innym razem ale przez tą panią nie mam ochoty na tą chwilę.
Minely dwa dni a odpowiedzi brak nie wiem kto tam u Ciebie pracuje w sekretariacie ale nie ma dobrego podejścia
do klienta. Czytałem opinie o kursach i dużo osób pisało że jest problem ze zwrotem, że nikt nie odpisuję. Myślałem że to nie
prawda i chciałem wyprubować ten kurs, jednak okazuje się że to co piszą to prawda, przykre ale prawdziwe. Jeżeli ktoś chciałby
kupić jakieś kursy to bądźcie ostrożni, bo mi tu coś "śmierdzi"
Zobaczcie sami jaką dostałem odpowiedź "tak mozna zapłacić na konto tylko trzeba przesłac potwierdzenie przelewu. aby
można przesłać na meila linki do kursów. Jeśli jest możliwośc mozna na przelewie podać meila na jaki mają byc przestane linki do kursów ", kto pisze "meila"?