mirobe pisze:
Cały mój post miał na myśli pokazać to, że zamiast konkretnie rozmawiać o metodach, prezentując screeny, mówić na podstawie czego robi się wejścia, wyjścia, na jakich interwałach, metody wyliczeń, podpowiedzi - robi się otoczkę tajemniczości, gdzie brakuje tylko jeszcze kapelusza czarownika.
Nie chodzi o zdradzenie swojego systemu, ale o konkretne informacje,
i!
mirobe my nie rozmawiamy konkretnie o metodach -bo te ogólnie przez nas juz są znane - co innego o sposobie wykorzxystywania tych metod - ale tego tak do końca nawet sam Gann nie zdradził
screenów tu masz naprawde duzo i kazdy coś od siebie wrzucił-to nie forum plastyczne -tutaj uzywa sie obliczeń a wykres słuzy tylko do podglądu i sprawdzania

wejscia i wyjscia robi sie na podstawie wyliczeń-ale nikt ci nie da gotowego wzoru - jak byś siedział 5 lat (a nie rok) to byś udostępnił wszystkim swój sposób do którego tak ciężko doszedłeś ?

kiedyś sam sobie na to pytanie odpowiesz
interwały - moze być 5 minut , moze byc 1h lub dzien czy tydzien - cena i czas bedą wszedzie jednakowe (przynajmniej dla mnie )
Templar ,Królewski i Pop dał mi duzo podpowiedzi -za co dziekuję - a TY piszesz ze niby ich nie ma -tez tak myslałem jak byłem początkujacym i nadal jestem -tylko ze umiem juz czytac '' pomiedzy wierszami ''
dobranoc
Dodano po 6 minutach:
nikt Ci nie zdradzi swojego systemu bo to jest własnie konkretna informacja