A znasz takie forum? Chętnie tam się zaloguje

To mały pikuś. Mój znajomy kiedyś bez patrzenia na wykresy wytypował prawidłowo kierunek z dokładnym TP. Dal trzech rynków jednocześnie. Moge ci dać na niego namiary jak chcesz
Czasami tez tu zagladam i widze stale te same osoby. Dziela sie na grupyanturo pisze: ↑25 lip 2019, 12:47Witam!
Mam pytanie. jaki jest sens siedzieć na forum, gdzie są sami miszczowie, nikt nie zarabia, wszyscy ściemniają, jest jeden wielki brak szacunku? I ciągle pisać, bo tu na tym forum, bo forum nawigatora itd. Rozumiem, że wszędzie indziej jest lepiej. Vide - unikalna zamknięta grupa 600 traderów, gdzie każdy wrzuca swoje zagrania przed faktem, ze sl/tp podaną strategią, gdzie panuje jeden wielki szacunek.
Nie rozumiem, po co się męczyć? Przykład: ostatnio jechałem uberem i pytam się typa, da się na tym zarobić? I słyszę, że to lipa. I myślę se , to po co na tym latasz, zmień to, przestań się męczyć.
Do pierwszego TP mam jeszcze prawie 140 pestek, pozniej moze byc wieksza korekta w dol do polowy ostatniej korekty wzrostowej. Sugeruje sie tez tutaj tym co zrobi dzis EURGBP. Wedlug mojej AT powinien pikować mocno w dół czyli wychodzilo by ze edek down ale mnie tam nie ma wiec wyjebka. Chyba ze kabel bedzie tak cisnal ze edka wzrosty pozamiata... Moze tez sie nic nie sprawdzic ale poki co ten scenariusz jest jak najbardziej w grze i jeszcze go nei zanegowali a wręcz przeciwnie, ma sie bardzo dobrze chociaz wiadomo ECB moze wiele zmienic ale przy tak gownianych fundamentach nie liczyłbym na jakąś super szpile up.Cblondyn pisze: ↑25 lip 2019, 12:26Życze powodzenia ale cena w strefie mocnego oporu. Niemniej wysokiego TP życzeNieśmiertelny Trader pisze: ↑25 lip 2019, 12:22No to lecimy z kolejnymi longami i nowymi szczytami.
https://charts.mql5.com/21/826/gbpcad-h ... rokers.png
Uważaj bo robisz sobie wrogówblesS pisze: ↑25 lip 2019, 12:57Czasami tez tu zagladam i widze stale te same osoby. Dziela sie na grupyanturo pisze: ↑25 lip 2019, 12:47Witam!
Mam pytanie. jaki jest sens siedzieć na forum, gdzie są sami miszczowie, nikt nie zarabia, wszyscy ściemniają, jest jeden wielki brak szacunku? I ciągle pisać, bo tu na tym forum, bo forum nawigatora itd. Rozumiem, że wszędzie indziej jest lepiej. Vide - unikalna zamknięta grupa 600 traderów, gdzie każdy wrzuca swoje zagrania przed faktem, ze sl/tp podaną strategią, gdzie panuje jeden wielki szacunek.
Nie rozumiem, po co się męczyć? Przykład: ostatnio jechałem uberem i pytam się typa, da się na tym zarobić? I słyszę, że to lipa. I myślę se , to po co na tym latasz, zmień to, przestań się męczyć.
1) naganiacze udajacy specow od wszystkiego celem zyskania autorytetu, a potem sprzedazy swoich uslug.
2) inni siedza calymi dniami na forum bo nie maja nic innego do roboty i snuja plany ile % zarobia juz wkrotce.
3) zadaniowani na etacie firm brokerskich majacych na celu podtrzymywac na atrakcyjnosci rynek fx.
4) przypadkowi naiwni, ktorzy wpadna w sidla jednej z grup i beda mieleni przez maszynke az sie zorientuja o co biega.
5) pozostali.
Ja jej nie znam, podobno taka istnieje. Padła taka informacja tutaj na forum kilka tygodni temu.
no tak bo jak EBC obniza albo FED to dla pobodzenia gospodary a jak turek to skandal