DayTrading: Czwartek 25.07.2019
Re: DayTrading: Czwartek 25.07.2019
mialem na 6,44 na eur.tu otwarte ale nie podeszli tak daleko po moja eSke 

jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

6) i jeden demo-nblesS pisze: 25 lip 2019, 12:57Czasami tez tu zagladam i widze stale te same osoby. Dziela sie na grupyanturo pisze: 25 lip 2019, 12:47 Witam!
Mam pytanie. jaki jest sens siedzieć na forum, gdzie są sami miszczowie, nikt nie zarabia, wszyscy ściemniają, jest jeden wielki brak szacunku? I ciągle pisać, bo tu na tym forum, bo forum nawigatora itd. Rozumiem, że wszędzie indziej jest lepiej. Vide - unikalna zamknięta grupa 600 traderów, gdzie każdy wrzuca swoje zagrania przed faktem, ze sl/tp podaną strategią, gdzie panuje jeden wielki szacunek.
Nie rozumiem, po co się męczyć? Przykład: ostatnio jechałem uberem i pytam się typa, da się na tym zarobić? I słyszę, że to lipa. I myślę se , to po co na tym latasz, zmień to, przestań się męczyć.
1) naganiacze udajacy specow od wszystkiego celem zyskania autorytetu, a potem sprzedazy swoich uslug.
2) inni siedza calymi dniami na forum bo nie maja nic innego do roboty i snuja plany ile % zarobia juz wkrotce.
3) zadaniowani na etacie firm brokerskich, majacych na celu podtrzymywac na atrakcyjnosci rynek fx.
4) przypadkowi naiwni, ktorzy wpadna w sidla jednej z grup i beda mieleni przez maszynke, az sie zorientuja o co biega.
5) pozostali.
tak scieli  na turku % a tu 

jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

Jak cię tutaj poznałem to obaj lubimy statystykę. Jedna próba to jedna próba. Z trzema prawie tak samo, ale już lepiej. Proponuję ci, skoro to twój znajomy to poproś go o jakieś inne wykresy, na różnych instrumentach i przedziałach czasowych. Sprawdź potem i daj wnioski tutaj. Są ludzie którzy mają dar w jakiejś dziedzinie. Po prostu widzą coś, czego "zwykły" człowiek nie dostrzega lub musi się tego długo uczyć. Nie przekreślałbym twojego znajomego. Może masz swojego mentora obok siebie i ty zrobisz 30k% w kwartałCblondyn pisze: 25 lip 2019, 12:56To mały pikuś. Mój znajomy kiedyś bez patrzenia na wykresy wytypował prawidłowo kierunek z dokładnym TP. Dal trzech rynków jednocześnie. Moge ci dać na niego namiary jak chceszkrab29 pisze: 25 lip 2019, 12:48 Nie wiem, jaja sobie robił, był po piwie, nazwał metodę ślimakami, ale zapodał też wykres dax 30 - dniowy! Na nim niebieską kreską narysował jak wykres będzie szedł jego zdaniem. Szczena mi opadła jak go porównałem.
To dopiero gość

PS. Podepnij mnie wtedy do swojego konta
 Pamiętaj kto naprowadził cię na właściwą drogę
 Pamiętaj kto naprowadził cię na właściwą drogę  

Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
						Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
- 

Nieśmiertelny Trader
Plan na edka dla ryzykantów, zobaczymy czy sie sprawdzi czy po prostu poleci w dół 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Lirka jest fajna do graniacrok. pisze: 25 lip 2019, 13:11 mialem na 6,44 na eur.tu otwarte ale nie podeszli tak daleko po moja eSke
 Też oczekując, w ciekawym (imho) spekulacyjnie miejscu.
 Też oczekując, w ciekawym (imho) spekulacyjnie miejscu."Zostawiam też nowe pozycje na jutro.. tak nie za dużo, 60 lotów" (Ś44)
"Ciężko się gra 10 pozycji po 250 lotów- niewygodnie." (Ś44)
						"Ciężko się gra 10 pozycji po 250 lotów- niewygodnie." (Ś44)
mam bardzo podobne zdanie z tym ze:blesS pisze: 25 lip 2019, 12:57 Czasami tez tu zagladam i widze stale te same osoby. Dziela sie na grupy
1) naganiacze udajacy specow od wszystkiego celem zyskania autorytetu, a potem sprzedazy swoich uslug.
2) inni siedza calymi dniami na forum bo nie maja nic innego do roboty i snuja plany ile % zarobia juz wkrotce.
3) zadaniowani na etacie firm brokerskich, majacych na celu podtrzymywac na atrakcyjnosci rynek fx.
4) przypadkowi naiwni, ktorzy wpadna w sidla jednej z grup i beda mieleni przez maszynke, az sie zorientuja o co biega.
5) pozostali.
1. - tej grupy tu nie ma za malo ludzi za malo klientow od tego jest facebook
2. - moze z 10% osob
3. - 90% osob
4. to to samo co grupa 2.
5. to to amo co grupa 2 i 4
wiec wg mnie sa dwie grupy:
2) inni siedza calymi dniami na forum bo nie maja nic innego do roboty i snuja plany ile % zarobia juz wkrotce. - 10%
3) zadaniowani na etacie firm brokerskich, majacych na celu podtrzymywac na atrakcyjnosci rynek fx. - 90%
dlatego ciagle jest pierdzielenie bez konkretow - dokaldnie taki sam styl jak na szkoleniach firm brokerskich
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
						- 

Nieśmiertelny Trader
Zobaczymy czy Edek powtórzy ''sukces'' Frankiego Zapaty 

- 

Nieśmiertelny Trader
Zamknąłem te nowe pozycje na GBPCAD po 26 pestek zysku i zostaje ze starymi przed tą gównoburzą.

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.