ty to śmiszny jestes każdą porazkę swojej analizy zamykasz w rady by klts sie czegos nauczyl lub czytal ze zrozumieniemKermit pisze: 04 lip 2019, 10:56 naucz się kiedy formacja po wybiciu zostaje zanegowana. Tyle ode mnie w ramach odpowiedzi

ty to śmiszny jestes każdą porazkę swojej analizy zamykasz w rady by klts sie czegos nauczyl lub czytal ze zrozumieniemKermit pisze: 04 lip 2019, 10:56 naucz się kiedy formacja po wybiciu zostaje zanegowana. Tyle ode mnie w ramach odpowiedzi
bezpieczna odpowiedźTomasz196407 pisze: 04 lip 2019, 12:46Kong powiedział żeby przestać
to nie wiem![]()
no teraz to można kupować bo jest tanio, ale czy wzrośnie
przeciez to Ty leczysz kompleksy szukajac zaczepek jak pierwszy lepszy troll na forum. Widzisz zebym ja kogos zaczepial pierwszy? - nawet jak Ty czy kilka innych osob pisze brednie o fundamentach to staram sie tego nie komentowac. Nie wiem na czym znowu poplynales i nie interesuje mnie to. Od zaczepiania mnie pipsy nie wrócą. A co do analizy to powtarzam - nic na wykresie z linku nie zostalo zanegowane i caly czas analiza jest aktualna. Jak nie wiesz czemu to jest tu specjalista od ksiazek - moze Ci jakas poleci. Ja nie uswiadamiam trolli tylko mam z nich beke. Zegnam - nie zamierzam już odpisywac na jakikolwiek Twoj postyeahman pisze: 04 lip 2019, 12:40
ty to śmiszny jestes każdą porazkę swojej analizy zamykasz w rady by klts sie czegos nauczyl lub czytal ze zrozumieniemjestes czlowiekeim niewatpliwie źle znosżacym porażki i nie umiejącym znieść krytyki wobec siebie
takei to małostkowe
![]()
yehman obiecałem sobie nie odpisywać Tobie,yeahman pisze: 04 lip 2019, 12:50bezpieczna odpowiedźza tydzień bedziesz mógł powiedziec "a nie mówiłem"
![]()
Kong imo jeszcze spadniePipsKong pisze: 04 lip 2019, 12:51no teraz to można kupować bo jest tanio, ale czy wzrośnie
przed zimą to pewnie nie![]()