ty to śmiszny jestes każdą porazkę swojej analizy zamykasz w rady by klts sie czegos nauczyl lub czytal ze zrozumieniemKermit pisze: 04 lip 2019, 10:56 naucz się kiedy formacja po wybiciu zostaje zanegowana. Tyle ode mnie w ramach odpowiedzi
DayTrading: Czwartek 04.07.2019
Re: DayTrading: Czwartek 04.07.2019
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
del
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
-
Tomasz196407
- Fanatyk

-
Tomasz196407
- Fanatyk

Dzisiaj USA świeto
bezpieczna odpowiedźTomasz196407 pisze: 04 lip 2019, 12:46Kong powiedział żeby przestać
to nie wiem![]()
no teraz to można kupować bo jest tanio, ale czy wzrośnie
przed zimą to pewnie nie
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
przeciez to Ty leczysz kompleksy szukajac zaczepek jak pierwszy lepszy troll na forum. Widzisz zebym ja kogos zaczepial pierwszy? - nawet jak Ty czy kilka innych osob pisze brednie o fundamentach to staram sie tego nie komentowac. Nie wiem na czym znowu poplynales i nie interesuje mnie to. Od zaczepiania mnie pipsy nie wrócą. A co do analizy to powtarzam - nic na wykresie z linku nie zostalo zanegowane i caly czas analiza jest aktualna. Jak nie wiesz czemu to jest tu specjalista od ksiazek - moze Ci jakas poleci. Ja nie uswiadamiam trolli tylko mam z nich beke. Zegnam - nie zamierzam już odpisywac na jakikolwiek Twoj postyeahman pisze: 04 lip 2019, 12:40
ty to śmiszny jestes każdą porazkę swojej analizy zamykasz w rady by klts sie czegos nauczyl lub czytal ze zrozumieniemjestes czlowiekeim niewatpliwie źle znosżacym porażki i nie umiejącym znieść krytyki wobec siebie
takei to małostkowe
![]()
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
-
Tomasz196407
- Fanatyk

yehman obiecałem sobie nie odpisywać Tobie,yeahman pisze: 04 lip 2019, 12:50bezpieczna odpowiedźza tydzień bedziesz mógł powiedziec "a nie mówiłem"
![]()
weź mi powiedz po kiego mi za tydzien piszczec tu na forum że cos tam?
chcesz mierzyć ludzi swoja miarą? wybacz ale inny adres obierz,
ps.a swego czasu pisałes tez o wzrostach na EU i jest ten post,
wiec cos podobnego robisz do pewnego Pana tu na forum
i juz nie pisz pod ten adres bo nie widze sensu
-
Tomasz196407
- Fanatyk

Kong imo jeszcze spadniePipsKong pisze: 04 lip 2019, 12:51no teraz to można kupować bo jest tanio, ale czy wzrośnie
przed zimą to pewnie nie![]()