To jest apropos tego, co pisaliśmy na innym wątku, tu żeby tam dziennika nie zaśmiecać.
jestem ciekawy dokąd dojdziesz (ile) wytrzymasz
To nie o to chodzi, ile wytrzymam.Andreasgp pisze: 21 maja 2019, 11:31jestem ciekawy dokąd dojdziesz (ile) wytrzymasz![]()
powodzenia![]()
ps. to tylko ciekawość bez podtekstów![]()
Dalej twierdzę, że nie można, lub może inaczej, ja po prostu nie widziałem. Oczywiście nie mówię, że nie uda się raz na trzy próby, wiadomo. Niech ktoś zarzuci MyFxBook, a tak to ja mam słonia w szafieTolmon_Nika pisze: 21 maja 2019, 08:31 Byś nie twierdził że nie można,jak widać spokojnie te 50 pips można wyciągnąć
![]()
Jeśli prawdę piszesz to
25 pips w jednym tradzie, to naprawdę nie jest wielki wyczyn na DAX30.e.mordulec.fx pisze: 21 maja 2019, 19:27Dalej twierdzę, że nie można, lub może inaczej, ja po prostu nie widziałem. Oczywiście nie mówię, że nie uda się raz na trzy próby, wiadomo. Niech ktoś zarzuci MyFxBook, a tak to ja mam słonia w szafieTolmon_Nika pisze: 21 maja 2019, 08:31 Byś nie twierdził że nie można,jak widać spokojnie te 50 pips można wyciągnąć
![]()
Taki ze mnie trochę nie wierny Tomasz....![]()
Jeśli prawdę piszesz to![]()
zobacz toTolmon_Nika pisze: 21 maja 2019, 08:31 Byś nie twierdził że nie można,jak widać spokojnie te 50 pips można wyciągnąć
![]()
Dalej twierdzę, że nie można, lub może inaczej, ja po prostu nie widziałem. Oczywiście nie mówię, że nie uda się raz na trzy próby, wiadomo. Niech ktoś zarzuci MyFxBook, a tak to ja mam słonia w szafie
Taki ze mnie trochę nie wierny Tomasz....![]()
To już twoj probleme.mordulec.fx pisze: 21 maja 2019, 20:14 Szczerze mówiąc to nic tam nie widzę. Fajny, długi dziennik, coś tam robisz na demo, ale bez poparcia w rachunku real to tak wiesz, ciekawostki czysto przyrodnicze, nie wiadomo czy mają odzwierciedlenie w rzeczywistości. Tak więc jak wspomniałem na początku dalej nie widze żeby ktoś zarabiał, nawet takimi 30 pipsami na daxie.