To jest apropos tego, co pisaliśmy na innym wątku, tu żeby tam dziennika nie zaśmiecać.
jestem ciekawy dokąd dojdziesz (ile) wytrzymasz
To nie o to chodzi, ile wytrzymam.
Dalej twierdzę, że nie można, lub może inaczej, ja po prostu nie widziałem. Oczywiście nie mówię, że nie uda się raz na trzy próby, wiadomo. Niech ktoś zarzuci MyFxBook, a tak to ja mam słonia w szafieTolmon_Nika pisze: ↑21 maja 2019, 08:31Byś nie twierdził że nie można,jak widać spokojnie te 50 pips można wyciągnąć
![]()
Jeśli prawdę piszesz to
25 pips w jednym tradzie, to naprawdę nie jest wielki wyczyn na DAX30.e.mordulec.fx pisze: ↑21 maja 2019, 19:27Dalej twierdzę, że nie można, lub może inaczej, ja po prostu nie widziałem. Oczywiście nie mówię, że nie uda się raz na trzy próby, wiadomo. Niech ktoś zarzuci MyFxBook, a tak to ja mam słonia w szafieTolmon_Nika pisze: ↑21 maja 2019, 08:31Byś nie twierdził że nie można,jak widać spokojnie te 50 pips można wyciągnąć
![]()
Taki ze mnie trochę nie wierny Tomasz....![]()
Jeśli prawdę piszesz to![]()
zobacz toTolmon_Nika pisze: ↑21 maja 2019, 08:31Byś nie twierdził że nie można,jak widać spokojnie te 50 pips można wyciągnąć
![]()
Dalej twierdzę, że nie można, lub może inaczej, ja po prostu nie widziałem. Oczywiście nie mówię, że nie uda się raz na trzy próby, wiadomo. Niech ktoś zarzuci MyFxBook, a tak to ja mam słonia w szafie
Taki ze mnie trochę nie wierny Tomasz....![]()
To już twoj probleme.mordulec.fx pisze: ↑21 maja 2019, 20:14Szczerze mówiąc to nic tam nie widzę. Fajny, długi dziennik, coś tam robisz na demo, ale bez poparcia w rachunku real to tak wiesz, ciekawostki czysto przyrodnicze, nie wiadomo czy mają odzwierciedlenie w rzeczywistości. Tak więc jak wspomniałem na początku dalej nie widze żeby ktoś zarabiał, nawet takimi 30 pipsami na daxie.