wieczorem bede mial wiecej czasu to ci wypunktuje twoje durne wpisy gdzie sie mylileś także przygotuj się na wieczór szydery z kermitaKermit pisze: i teraz u mnie AT i kreski działaja

wieczorem bede mial wiecej czasu to ci wypunktuje twoje durne wpisy gdzie sie mylileś także przygotuj się na wieczór szydery z kermitaKermit pisze: i teraz u mnie AT i kreski działaja
Ty sam nie rozumiesz tego, co sam piszesz!Kermit pisze:ja juz skonczylem dialog.... Nie chce mi sie juz dyskutowac o tym ze AT nie działa, kreski nie działaja bo wraca ten temat jak bumerang co kilka tygodni. Kilka lat temu u mnie tez nie działały. Na szczescie poswiecilem mnostwo czasu żeby sie dokształcić, nauczyc czytac wykresy i to zmienic i teraz u mnie AT i kreski działaja - u Was nie musza i naprawde mi to lotto
Wielu pipsów
Nie krępuj się. Szydera tutaj z Kermita to stały punkt programu. Po pierwsze Kermit ma dystans do szczekaczy z forum bo rozumie ze jak traca kase to i nerwy maja słabe, po drugie piatek wieczor i weekend zarobiony trejder spedza inaczej niz czytajac forum - także Ty sobie tam szukaj analiz Kermita i wrzucaj smialo godzinami nawet, a ja w tym czasie sie zabawie po kolejnym udanym tygodniuyeahman pisze: wieczorem bede mial wiecej czasu to ci wypunktuje twoje durne wpisy gdzie sie mylileś także przygotuj się na wieczór szydery z kermita
W czym problemfx-technik pisze:Kermit pisze:ja juz skonczylem dialog.... Nie chce mi sie juz dyskutowac o tym ze AT nie działa, kreski nie działaja bo wraca ten temat jak bumerang co kilka tygodni. Kilka lat temu u mnie tez nie działały. Na szczescie poswiecilem mnostwo czasu żeby sie dokształcić, nauczyc czytac wykresy i to zmienic i teraz u mnie AT i kreski działaja - u Was nie musza i naprawde mi to lotto
Wielu pipsów
Andreasgp pisze:W czym problemfx-technik pisze:Kermit pisze:ja juz skonczylem dialog.... Nie chce mi sie juz dyskutowac o tym ze AT nie działa, kreski nie działaja bo wraca ten temat jak bumerang co kilka tygodni. Kilka lat temu u mnie tez nie działały. Na szczescie poswiecilem mnostwo czasu żeby sie dokształcić, nauczyc czytac wykresy i to zmienic i teraz u mnie AT i kreski działaja - u Was nie musza i naprawde mi to lotto
Wielu pipsów![]()
Dawniej nie miał tej wiedzy którą dzisiaj ma i dlatego AT działa, i kropka
EOT
O tym czy cos działa czy nie pokazuja statystyki. Bo żeby sie wypowiadac o jakimkolwiek działaniu nalezy dokonać dużą liczbe prób. Jesli próby sa obiecujące to należy ZAŁOŻYĆ, że w przyszłości bedą statystyczną przewagą. Ludzie, to takie prosteAndreasgp pisze:W czym problemfx-technik pisze:Kermit pisze:ja juz skonczylem dialog.... Nie chce mi sie juz dyskutowac o tym ze AT nie działa, kreski nie działaja bo wraca ten temat jak bumerang co kilka tygodni. Kilka lat temu u mnie tez nie działały. Na szczescie poswiecilem mnostwo czasu żeby sie dokształcić, nauczyc czytac wykresy i to zmienic i teraz u mnie AT i kreski działaja - u Was nie musza i naprawde mi to lotto
Wielu pipsów![]()
Dawniej nie miał tej wiedzy którą dzisiaj ma i dlatego AT działa, i kropka
EOT
no commentfx-technik pisze:Andreasgp pisze:fx-technik pisze:ja juz skonczylem dialog.... Nie chce mi sie juz dyskutowac o tym ze AT nie działa, kreski nie działaja bo wraca ten temat jak bumerang co kilka tygodni. Kilka lat temu u mnie tez nie działały. Na szczescie poswiecilem mnostwo czasu żeby sie dokształcić, nauczyc czytac wykresy i to zmienic i teraz u mnie AT i kreski działaja - u Was nie musza i naprawde mi to lotto
Wielu pipsów
Zajebisty "dowód"!