sa tacy dla których to "czarna magia"coolcov pisze:
Liczby nie są magiczne. Matematyka nie jest magią

sa tacy dla których to "czarna magia"coolcov pisze:
Liczby nie są magiczne. Matematyka nie jest magią
Nie kłótnie tylko nie można pisać takich po prostu bredni o magii. Jak wieży w magię to niech idzie do wróżki może coś ciekawego powieMERLIN pisze:A tu znowu temat o matematyce i kłótnie
Z takiej zasady, że poza ludzkim mózgiem nie istnieje!coolcov pisze:Z jakiej zasady?fx-technik pisze:Matematyka została stworzona przez ludzi i jest oparta o aksjomaty.
Jest magiczna z zasady.
Czy 2+2 na pewno zawsze równa się 4 ?coolcov pisze:Nie kłótnie tylko nie można pisać takich po prostu bredni o magii. Jak wieży w magię to niech idzie do wróżki może coś ciekawego powieMERLIN pisze:A tu znowu temat o matematyce i kłótnie
Teraz mnie rozbroiłeśfx-technik pisze:Z takiej zasady, że poza ludzkim mózgiem nie istnieje!coolcov pisze:Z jakiej zasady?fx-technik pisze:Matematyka została stworzona przez ludzi i jest oparta o aksjomaty.
Jest magiczna z zasady.
-- Dodano: 16 kwie 2019, 13:20 --
Czy 2+2 na pewno zawsze równa się 4 ?coolcov pisze:Nie kłótnie tylko nie można pisać takich po prostu bredni o magii. Jak wieży w magię to niech idzie do wróżki może coś ciekawego powieMERLIN pisze:A tu znowu temat o matematyce i kłótnie
Eeee, chyba nie od terazcoolcov pisze:Właśnie minęła geometria czasu na edku, więc jeżeli ktoś wieszczy wzrosty to mogą być ewentualnie dopiero teraz. Wczoraj nie mogli tego zrobić. Sprawdzcie jak nie wierzycie geometrię czasu od początku wzrostów do uderzenia tej dużej podaży. Dziś wychodzi w punkt 61.8 czasu. Czary? Czy jak to wczoraj ktoś napisał, że rynek to chaos ?
-- Dodano: 16 kwie 2019, 08:01 --
To kolejny dowód na to że teraz na rynku gra się więcej zegarkiem niż samą ceną o czym wczoraj pisałem
(...)
A widzisz.MERLIN pisze:Teraz mnie rozbroiłeśfx-technik pisze: Czy 2+2 na pewno zawsze równa się 4 ?
Alez skąd. Czasami 2+2=35fx-technik pisze: Czy 2+2 na pewno zawsze równa się 4 ?