Do TP coraz bliżejbelon pisze:EU cd z: daytrading-czwartek-11-04-2019-t30548-50.html#p940783

Gratki za udaną piramidke. Chociaz na gratulacje jeszcze za wczesnie SL chyba w pore przestawiłes

Do TP coraz bliżejbelon pisze:EU cd z: daytrading-czwartek-11-04-2019-t30548-50.html#p940783
a jednak odlepalicoolcov pisze:Jeżeli mam nie zmienić patrzenia na edka to właśnie nie powinni !!!doktorek pisze:na eur---usd 1,1315 powinni odklepac
Jak odklepią to zostawiam trading do poniedziałku
No własnieCblondyn pisze:Do TP coraz bliżejbelon pisze:EU cd z: daytrading-czwartek-11-04-2019-t30548-50.html#p940783
Gratki za udaną piramidke. Chociaz na gratulacje jeszcze za wczesnie SL chyba w pore przestawiłes
"Niezbadane są wyroki rynku"Tomasz196407 pisze:No własnieCblondyn pisze:Do TP coraz bliżejbelon pisze:EU cd z: daytrading-czwartek-11-04-2019-t30548-50.html#p940783
połowa wczoraj w sellach
i najwiecej tu krzyczy
nadal pozostaje kwestia śmierciCblondyn pisze: "Niezbadane są wyroki rynku"
Jedno jest pewne. Że nic nie ma pewnego. Wbrew temu co poniektórzy głosza
Udanych tradów
No tak. Do tego trzeba dodac jeszcze podatkiPipsKong pisze:nadal pozostaje kwestia śmierciCblondyn pisze: "Niezbadane są wyroki rynku"
Jedno jest pewne. Że nic nie ma pewnego. Wbrew temu co poniektórzy głosza
Udanych tradów
Jest ok. Specjalnie dla Ciebie wrzucę UJa jak już będzie przy moim TP: tak, jak faktycznie rozgrywam swoje kreski.PipsKong pisze:Belon jak tam Twoje kreski na USD/JPY ???
dawaj krzycz dalej i jedź po mnie jak po burej s.... :"D
napawa mnie to zawsze wielką energią ;]
hejt is gr8 !!!! trzeba go tylko umieć wykorzystać ;]
nie fatyguj siębelon pisze: Jest ok. Specjalnie dla Ciebie wrzucę UJa jak już będzie przy moim TP: tak, jak faktycznie rozgrywam swoje kreski.