DayTrading: Wtorek 02.04.2019
Re: DayTrading: Wtorek 02.04.2019
w sumie filozoficzną rację masz ;]fx-technik pisze: Dawno już pisałem, że nie możemy się mylić, jeżeli nie znamy przyszłości.
Mylić się można jedynie wtedy, kiedy coś wiemy, a się pomylimy i zrobimy inaczej.
Jeżeli czegoś nie wiemy, to nie możemy się mylić, bo po prostu - NIE WIEMY.
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
- fx-technik
- Fanatyk
DAX30 się odbił od dołka 25-tego marca i od tej pory rośnie - a ty grasz Short???XAB pisze:technik
...
ja na daxie mam grac albo tylko ski albo tylko lki i to dalej dla mnie ??????????//
a i pukanie tu dt to tylko po to by zostac na pozycji a nie gasic by zerowac strratymnie dt juz sie znudzilo
wole grac mniejsza pozycje i czekac na konkretny zysk
-- Dodano: 02 kwie 2019, 13:45 --
Raczej logiczną!PipsKong pisze:w sumie filozoficzną rację masz ;]fx-technik pisze: Dawno już pisałem, że nie możemy się mylić, jeżeli nie znamy przyszłości.
Mylić się można jedynie wtedy, kiedy coś wiemy, a się pomylimy i zrobimy inaczej.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
-
- Fanatyk
nie ten adres !!PipsKong pisze:w sumie filozoficzną rację masz ;]fx-technik pisze: Dawno już pisałem, że nie możemy się mylić, jeżeli nie znamy przyszłości.
obok naszego forum drugie wejscie po prawej
tolmon rybki pasuja ale dzis za zimno moze w weekend
technik mnie nie przerobia zwlaszcza na dt juz mam tylko minus 140
jedna swiczka i problem juz mniejszy z tym ze miast zarobic to dlubie bez sensu
nie bylo cie to nie wiesz
na daxie to mialem lki z ok 11100 i gasilem na 500-600 dopiero i o to mi w tej grze teraz chodzi by wejsc i czekac
takze koko spoko zalozenie zacznie wchodzic zaczne zarabiac i tyle
technik mnie nie przerobia zwlaszcza na dt juz mam tylko minus 140
jedna swiczka i problem juz mniejszy z tym ze miast zarobic to dlubie bez sensu
nie bylo cie to nie wiesz
na daxie to mialem lki z ok 11100 i gasilem na 500-600 dopiero i o to mi w tej grze teraz chodzi by wejsc i czekac
takze koko spoko zalozenie zacznie wchodzic zaczne zarabiac i tyle
Ostatnio zmieniony 02 kwie 2019, 13:49 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
oj tam to mało ważne... najważniejsze są moje pozycje !!# skupmy się na nich !!Tomasz196407 pisze: nie ten adres !!
obok naszego forum drugie wejscie po prawej

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
-
- Fanatyk
jak sie ma 2 i szesc zer na koncie to co tam slPipsKong pisze:oj tam to mało ważne... najważniejsze są moje pozycje !!# skupmy się na nich !!Tomasz196407 pisze: nie ten adres !!
obok naszego forum drugie wejscie po prawej![]()
i pomyłki

papsiak to co tam masz bo jakos cicho brzeczysz ostatnio
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
hahaha ;] no 2 i sześć zer, a konto w YenachTomasz196407 pisze:
jak sie ma 2 i szesc zer na koncie to co tam sl
i pomyłki

-- Dodano: wt 02-04-2019, 12:51 --
no mam od dzisiaj kawę w L ... i srebro i złoto też w L chyba od środy ... już S i Z na plusieXAB pisze:papsiak to co tam masz bo jakos cicho brzeczysz ostatnio
no i AUD/CHF katuję na Lkę
- fx-technik
- Fanatyk
A fuj, to będzie śmierdzieć !!!PipsKong pisze:oj tam to mało ważne... najważniejsze są moje pozycje !!# skupmy się na nich !!Tomasz196407 pisze: nie ten adres !!
obok naszego forum drugie wejscie po prawej![]()

Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !