oby niefx-technik pisze: A fuj, to będzie śmierdzieć !!!

oby niefx-technik pisze: A fuj, to będzie śmierdzieć !!!
Kongu przesyłam ci na priv link do muzyki łagodnejPipsKong pisze:hahaha ;] no 2 i sześć zer, a konto w YenachTomasz196407 pisze:
jak sie ma 2 i szesc zer na koncie to co tam sl
i pomyłki
-- Dodano: wt 02-04-2019, 12:51 --
no mam od dzisiaj kawę w L ... i srebro i złoto też w L chyba od środy ... już S i Z na plusieXAB pisze:papsiak to co tam masz bo jakos cicho brzeczysz ostatnio
no i AUD/CHF katuję na Lkę
Ale, jak się na nie skupisz, to będa śmierdzieć!!!PipsKong pisze:oby niefx-technik pisze: A fuj, to będzie śmierdzieć !!!![]()
piniondz ma nie śmierdzieć i ma być zielony
![]()
ale przynajmniej wiemy że co bym nie wybrał to się nie "pomylę"fx-technik pisze: Ale, jak się na nie skupisz, to będa śmierdzieć!!!![]()
ok czekamTomasz196407 pisze:
Kongu przesyłam ci na priv link do muzyki łagodnej
bedziesz spokojniej reagował na pipsy ujemne i dodatnie
tylko nikomu nie dawaj bo to element strategii
hmmmXAB pisze:pepsiak to nic co mnie intersuje wiec nawet nie patrze na ten twwoj smietnik
jak zaczniesz grac cos co ja mam wtedy pogadamy
Czyli: jeżeli DAX teraz pójdzie w dółfx-technik pisze: Dawno już pisałem, że nie możemy się mylić, jeżeli nie znamy przyszłości.
Mylić się można jedynie wtedy, kiedy coś wiemy, a się pomylimy i zrobimy inaczej.
Jeżeli czegoś nie wiemy, to nie możemy się mylić, bo po prostu - NIE WIEMY.
a ty twierdzisz, że nie warto grać szortów to znaczy, że nie pomyliłeś się?fx-technik pisze: DAX30 się odbił od dołka 25-tego marca i od tej pory rośnie - a ty grasz Short???
w swingu to gram więc mi lekko obojętne ale obecnie lekko obojętne z tendencją na LTomasz196407 pisze:TO jest pomyłka inaczej
Kong musze zmienic Ci muzyke
L na gu nie bedzie