DayTrading: Poniedziałek 01.04.2019
Re: DayTrading: Poniedziałek 01.04.2019
Witam
Dawno mnie nie było na forum. Mam pytanie do Was bo pewnie znacie forum na wylot. Czy ktoś aktualnie prowadzi "ciekawy" dziennik w dziale Forex Journal ? Pytam bo tego jest sporo. A chodzi mi o kogoś co gra w krótkim terminie day albo max 3 dni. Proszę o info tutaj albo na priv. Z góry dziękuje i życzę masy pipsów
Dawno mnie nie było na forum. Mam pytanie do Was bo pewnie znacie forum na wylot. Czy ktoś aktualnie prowadzi "ciekawy" dziennik w dziale Forex Journal ? Pytam bo tego jest sporo. A chodzi mi o kogoś co gra w krótkim terminie day albo max 3 dni. Proszę o info tutaj albo na priv. Z góry dziękuje i życzę masy pipsów
"If music is dying musicians are killing it" - MP
Grall nie może być dziełem człowieka. To maszynka do zarabiania pieniędzy.F-You Money pisze:Grall GBP/JPY S
The only way is up
-
- Pasjonat
eur/usd
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ja dopiero za 100 pipsów eSkowanie eDwarda...
Zgadza się.pr7emo pisze:ja dopiero za 100 pipsów eSkowanie eDwarda...
Prujemy na L ile się da.
The only way is up
-
- Fanatyk
Moze nie aktualny ale polecam tu: naked-trading-bez-wskaznikow-czyli-pric ... t7917.htmlSEROL666 pisze:Witam
i strona:
http://forextrader.pl/forex-espresso-zapraszam-do-mnie/
szkoda że uJka blokują bo pobijam rekordy niemal codziennieTsunamiPL pisze:Zgadza się.pr7emo pisze:ja dopiero za 100 pipsów eSkowanie eDwarda...
Prujemy na L ile się da.

czyli rozumiem, że teraz eLkujesz 100 pipsówpr7emo pisze:ja dopiero za 100 pipsów eSkowanie eDwarda...
-- Dodano: 01 kwie 2019, 09:37 --
E/U
https://invst.ly/afece
nie gram w ten sposóbszuler pisze:czyli rozumiem, że teraz eLkujesz 100 pipsówpr7emo pisze:ja dopiero za 100 pipsów eSkowanie eDwarda...
nie czuję by to była pewniejsza decyzja z eLką aniżeli z eSką wyżej, a tylko wybieram te pewniejsze... z punktu widzenia equity na koncie mam rację
-- Dodano: pn 01-04-2019, 9:40 --
eDek szoruje po dnie, w każdej chwili może być kontynuacja pod ltro
w długim terminie grają mocno pod stopy procentowe
pr7emo jeśli 100 pipsiorów wyżej S jest pewne ileś procent to tyle samo procent jest teraz pewne L
pomysl logicznie
pomysl logicznie