co byś powiedział na cyferki dla poziomów W1 oraz MNfx-technik pisze:No to, weekend!![]()
DayTrading: Piątek 29.03.2019
-
Tolmon_Nika
- Maniak

Re: DayTrading: Piątek 29.03.2019
πάντα ρέει - Panta rhei - Wszystko płynie
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem
Miałes po prostu pecha. A z takimki sytuacja trzeba sie po prostu liczyć. Na fx nie ma nic pewnego może w końcu niektórzy to zrozumiejąŚwieżak44 pisze:Sie qwa pomyliłem.. myslałem ze odbija od bandy a nawet nie zdążyłem SL ustawić tak poszli..
-- Dodano: 29 mar 2019, 11:53 --
Siema technik. Gdzie żeś był?
cyt. TMS:
GBP/USD wybija się ponad 1,31 przy akompaniamencie szeregu plotek, od jakich huczy scena brytyjskich dziennikarzy politycznych. Spośród ostatnich najciekawsze są doniesienia, że istotna liczba posłów Partii Pracy zamierza zagłosować za planem premier May. Spekuluje się też, że były minister ds. brexitu Dominic Raab także zamierza zagłosować za umową rozwodową.
-
aleksandrowicz
- Pasjonat

aktualizacja przed wypoczynkiem
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Pipskong
pojawiłeś się po kilku dniach przerwy
i coś mądrego tu napisał?
a żeś narysował, że ho ho
mistrz
ale masz tu swoich mentorów i wyznawców
pojawiłeś się po kilku dniach przerwy
i coś mądrego tu napisał?
a żeś narysował, że ho ho
mistrz
ale masz tu swoich mentorów i wyznawców
- fx-technik
- Fanatyk

Ceny zamknięcia ostatniej zamkniętej świecy.Tolmon_Nika pisze:co byś powiedział na cyferki dla poziomów W1 oraz MNfx-technik pisze:No to, weekend!![]()
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
GBP według mojej opinii:
Obecne ruchy wywołane są jakąś niejasną sugestią o PM. Dzisiaj jest głosowanie ws. Brexit.
Ostatnie info było albo okazją dla grubych do wycofania się z sell albo podbili do góry, bo właśnie dzisiejsze glosowanie mogło zostać zdyskontowane. Nieuzasadniona podnieta na wzrosty przyciągnie ulicę, a kiedy zapakują się w longi będzie, co kosić na sell. Dlatego zakładam, że jednak będzie dzisiaj kierunek południowy na gbpjpy, gbpusd itp.
Ale to tylko moja marna spekulacja.
Obecne ruchy wywołane są jakąś niejasną sugestią o PM. Dzisiaj jest głosowanie ws. Brexit.
Ostatnie info było albo okazją dla grubych do wycofania się z sell albo podbili do góry, bo właśnie dzisiejsze glosowanie mogło zostać zdyskontowane. Nieuzasadniona podnieta na wzrosty przyciągnie ulicę, a kiedy zapakują się w longi będzie, co kosić na sell. Dlatego zakładam, że jednak będzie dzisiaj kierunek południowy na gbpjpy, gbpusd itp.
Jeśli uważasz, że AT działa, to masz rację. Jeśli uważasz, że AT nie działa, również masz rację.
Informacje, które zamieszczam na forum, nie stanowią rekomendacji inwestycyjnych.
Informacje, które zamieszczam na forum, nie stanowią rekomendacji inwestycyjnych.
Lepiej sobie darowac GBP póki odbywa sie debata w ich Parlamencie. Może łapki poucinać niejedneIFX pisze:GBP według mojej opinii:
https://finanse.wp.pl/kolejne-glosowani ... 832239745a
- fx-technik
- Fanatyk

Gdybym miał coś doradzić, to znacznie korzystniej jest grać trend i dobrą cenę, niż opinie swoje, czy cudze.IFX pisze:GBP według mojej opinii:
Czasem, gdy rynek jest zbyt dynamiczny, to warto się wstrzymać.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !