Świeżak44 pisze:Sie qwa pomyliłem.. myslałem ze odbija od bandy a nawet nie zdążyłem SL ustawić tak poszli..
-- Dodano: 29 mar 2019, 11:53 --
Siema technik. Gdzie żeś był?
Miałes po prostu pecha. A z takimki sytuacja trzeba sie po prostu liczyć. Na fx nie ma nic pewnego może w końcu niektórzy to zrozumieją
cyt. TMS:
GBP/USD wybija się ponad 1,31 przy akompaniamencie szeregu plotek, od jakich huczy scena brytyjskich dziennikarzy politycznych. Spośród ostatnich najciekawsze są doniesienia, że istotna liczba posłów Partii Pracy zamierza zagłosować za planem premier May. Spekuluje się też, że były minister ds. brexitu Dominic Raab także zamierza zagłosować za umową rozwodową.
GBP według mojej opinii:
Obecne ruchy wywołane są jakąś niejasną sugestią o PM. Dzisiaj jest głosowanie ws. Brexit.
Ostatnie info było albo okazją dla grubych do wycofania się z sell albo podbili do góry, bo właśnie dzisiejsze glosowanie mogło zostać zdyskontowane. Nieuzasadniona podnieta na wzrosty przyciągnie ulicę, a kiedy zapakują się w longi będzie, co kosić na sell. Dlatego zakładam, że jednak będzie dzisiaj kierunek południowy na gbpjpy, gbpusd itp.
Ale to tylko moja marna spekulacja.
Jeśli uważasz, że AT działa, to masz rację. Jeśli uważasz, że AT nie działa, również masz rację.
Informacje, które zamieszczam na forum, nie stanowią rekomendacji inwestycyjnych.
IFX pisze:GBP według mojej opinii:
Obecne ruchy wywołane są jakąś niejasną sugestią o PM. Dzisiaj jest głosowanie ws. Brexit.
Ostatnie info było albo okazją dla grubych do wycofania się z sell albo podbili do góry, bo właśnie dzisiejsze glosowanie mogło zostać zdyskontowane. Nieuzasadniona podnieta na wzrosty przyciągnie ulicę, a kiedy zapakują się w longi będzie, co kosić na sell. Dlatego zakładam, że jednak będzie dzisiaj kierunek południowy na gbpjpy, gbpusd itp.
Ale to tylko moja marna spekulacja.
Gdybym miał coś doradzić, to znacznie korzystniej jest grać trend i dobrą cenę, niż opinie swoje, czy cudze.
Czasem, gdy rynek jest zbyt dynamiczny, to warto się wstrzymać.