DayTrading: Czwartek 28.03.2019
Re: DayTrading: Czwartek 28.03.2019
Do wieczora lirka powinna opaść. Nikt nie zostanie z L na swapa. Za to zaraz po naliczeniu swapa będzie zapewne ostry atak L, tak jak tej nocy.
The only way is up
u mnie na Dukassie swapy się jeszcze nie zmieniły, ale na cmcmarkets już jestem w szoku ... pytanie tylko czy to jednorazowa akcja czy tak będzie codziennieTsunamiPL pisze:Do wieczora lirka powinna opaść. Nikt nie zostanie z L na swapa. Za to zaraz po naliczeniu swapa będzie zapewne ostry atak L, tak jak tej nocy.

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
Trochę za czytelne to wsparcie na EU możliwe że zrobią wycieczkę po SLbelon pisze:z: daytrading-czwartek-28-03-2019-t30527.html#p939289
Turasy mogą zmienić w każdej chwiliPipsKong pisze:u mnie na Dukassie swapy się jeszcze nie zmieniły, ale na cmcmarkets już jestem w szoku ... pytanie tylko czy to jednorazowa akcja czy tak będzie codziennieTsunamiPL pisze:Do wieczora lirka powinna opaść. Nikt nie zostanie z L na swapa. Za to zaraz po naliczeniu swapa będzie zapewne ostry atak L, tak jak tej nocy.![]()
![]()
![]()
The only way is up
A może nad wsparciem czeka cała masa L? Nie pomyślałes o tym? To, że inwestorów respektujących wsparcie/opór na rynku całkiem sporo jest wiadome dla większościMERLIN pisze:Trochę za czytelne to wsparcie na EU możliwe że zrobią wycieczkę po SLbelon pisze:z: daytrading-czwartek-28-03-2019-t30527.html#p939289

I wybite SLe mogą pogłębić tylko spadki. Tez trzeba o tym pamietać
bardziej mi o brokerów chodzi ;]TsunamiPL pisze: Turasy mogą zmienić w każdej chwili
ciekawi mnie jedna rzecz... bo mówimy o nocnej ucieczce od minusowych swapów na Lkach, czy to oznacza np. że w Stanach swapy naliczane są przypuśćmy o 12 w południe ???
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
Myślę, że każda strefa będzie uciekać o swojej godziniePipsKong pisze:bardziej mi o brokerów chodzi ;]TsunamiPL pisze: Turasy mogą zmienić w każdej chwili
ciekawi mnie jedna rzecz... bo mówimy o nocnej ucieczce od minusowych swapów na Lkach, czy to oznacza np. że w Stanach swapy naliczane są przypuśćmy o 12 w południe ???

The only way is up
Potrafisz czytać ze zrozumieniem ? Przeczytaj z 3 razy co mi odpisałeśCblondyn pisze:A może nad wsparciem czeka cała masa L? Nie pomyślałes o tym? To, że inwestorów respektujących wsparcie/opór na rynku całkiem sporo jest wiadome dla większościMERLIN pisze:Trochę za czytelne to wsparcie na EU możliwe że zrobią wycieczkę po SLbelon pisze:z: daytrading-czwartek-28-03-2019-t30527.html#p939289
I wybite SLe mogą pogłębić tylko spadki. Tez trzeba o tym pamietać
A są jakieś "nieczytelne"?MERLIN pisze:Trochę za czytelne to wsparcie na EU możliwe że zrobią wycieczkę po SLbelon pisze:z: daytrading-czwartek-28-03-2019-t30527.html#p939289