DayTrading: Środa 27.02.2019
-
- Fanatyk
Re: DayTrading: Środa 27.02.2019
..
Ostatnio zmieniony 27 lut 2019, 20:36 przez Tomasz196407, łącznie zmieniany 1 raz.
Zaglądaj na forum częściej i pokazuj swoje wykresy bo rysujesz w bardzo podobny sposób co jayeahman pisze:ja bym nierysowal nic od tego szczytu co Ty, to był iny impuls, myśle ze szczyt do tych wzrostow to dopiero 18/02 o godzinie 13, w kanale równoległym widze wzrosty

Widze, że klasyczne narzedzia stanowia podstawe czyli wsparcie/opór, LT itp. Sól AT.
Pozdrawiam

Jak sie z tego wybiją to spadki odwołane.. 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Ale na co szykujeTomasz196407 pisze:Navik szykujesz indeksy

obserwuje ...bp aktualnie jestem .
Do zamkniecia swiecy miesięcznej nie spodziewałbym sie jakis fajerwerków . Spodziewam sie jeszcze zejscia do wsparcia w okolice 2770 - 2765 kanałem żółtym albo błekitnym ( wedle upodobań kolorystycznych

na L troche za wysoko , a S na sapinie nie lubie grać i nie umiem .....
taka moja wizja jest , a co z tego bedzie to sie zobaczy .... reagujemy na bieżąco

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
-
- Fanatyk
ok, rozumie tylko spytałemnavik pisze:Ale na co szykujeTomasz196407 pisze:Navik szykujesz indeksy![]()
Do zamkniecia swiecy miesięcznej nie spodziewałbym sie jakis fajerwerków . Spodziewam sie jeszcze zejscia do wsparcia w okolice 2770 - 2765 kanałem żółtym albo błekitnym ( wedle upodobań kolorystycznych) i tam decyzja co dalej.
taka moja wizja jest , a co z tego bedzie to sie zobaczy .... reagujemy na bieżąco
rafal_EA działa to zarobek kwestia czasu

nie używam tego
....jest bo kiedyś ściągnąłem i zainstalowałem, a jak już zainstalowałem to niech bedzie

Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
-
- Fanatyk
GJ masz, albo coś tam widzisznavik pisze:nie używam tego....jest bo kiedyś ściągnąłem i zainstalowałem, a jak już zainstalowałem to niech bedzie
![]()
GJ nie obserwuje od dłuzszego już czasu , na sapinie sie skupiłem bardziej , ale 149,50 to raczej powinni zrobić bez wiekszego problemu i wiekszych korekt w przyszłym tygodniuTomasz196407 pisze:GJ masz, albo coś tam widzisznavik pisze:nie używam tego....jest bo kiedyś ściągnąłem i zainstalowałem, a jak już zainstalowałem to niech bedzie
![]()

Bardzo dobrze rozrysowane. LT jak widac ma wpływ na cene, korekta w kształcie kanału/flagi. Tak rysuj i nic nie zmieniaj. Bo tak rysują analitycy na całym świecie. I to jest dodatkowy bonus za dobrze przeprowadzoną ATnavik pisze:Ale na co szykujeTomasz196407 pisze:Navik szykujesz indeksy![]()
Do zamkniecia swiecy miesięcznej nie spodziewałbym sie jakis fajerwerków . Spodziewam sie jeszcze zejscia do wsparcia w okolice 2770 - 2765 kanałem żółtym albo błekitnym ( wedle upodobań kolorystycznych) i tam decyzja co dalej.

półka usdjpy nie wróży nic dobrego dla miśków