F-You Money pisze:Grall zawiódł i trzeba to powiedzieć głośno i wyraźnie. Taki odchył jest niedopuszczalny. Będę zmieniał, teraz to juz musi zlecieć, bo inaczej byłaby to katastrofa na całego.
I tak zabieram się do zmian, cały czas nie mogę dopasować dwóch parametrów.
Rysiek
PS miał być nobel a jest kibel

Zrobiłeś wielki krok do przodu. Stałeś nad przepaścią, ale zrobiłeś krok do przodu
A tak poważnie Ryszard, to gratuluję najtrudniejszego. Przyznania się do błędu. Naprawdę, niewielu w życiu to potrafi. Ja potrzymam tę twoją pozycję. Aczkowlwiek swap w plecy. Na tę chwilę kilka stów w plecy więc nie boli. Mam nadzieję, że nie usmażyłeś jajek na grillu? Obyś ty i inni nie usmażyli konta.
Trzymaj się i lufa do góry. Moja nauka dla ciebie: POKORA. Nie ma rzeczy 100%. Przetestowałem i się nie sprawdza. Pamiętaj, piramida ok, grid nigdy. Ja nie podkupowałem na stracie. Znacznik postawiony na 145,53 i czeka.
Wiem, że będziecie nabijać się z niego. Ale pamiętajcie, przyznał się do błędu. Zadajcie sobie pytanie: Czy ja to potrafię? Dopiero wtedy plujcie na niego

Szerokości Ryszard, dzisiaj zajmij się córą.
P.S. Ryszard wstaw se szczenę, bo wyglądasz niewesoło

Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!