Świeżak gra na demo więc teoretycznie zarabia najwięcej bo nie traciunruhe pisze:Fatcows, tu wszyscy zarabiają... ( no oprócz Swieżaka)
Takie wyjątkowe miejsce w świecie forexu

Świeżak gra na demo więc teoretycznie zarabia najwięcej bo nie traciunruhe pisze:Fatcows, tu wszyscy zarabiają... ( no oprócz Swieżaka)
Tracę czas , koncentrację i nerwy.. to też ma swoją wartość..Nieśmiertelny Trader pisze:Świeżak gra na demo więc teoretycznie zarabia najwięcej bo nie traciunruhe pisze:Fatcows, tu wszyscy zarabiają... ( no oprócz Swieżaka)
Padłem i podnieść się nie da radyNieśmiertelny Trader pisze:Świeżak gra na demo więc teoretycznie zarabia najwięcej bo nie traciunruhe pisze:Fatcows, tu wszyscy zarabiają... ( no oprócz Swieżaka)
po wybiciu tego poziomu ( z perspektywy D1 ) to widziałbym zjazd na 2625 , a może nawet ciut niżej 2580Tomasz196407 pisze:witam,navik pisze:dobry ...Tomasz196407 pisze:usa500
2761 jest blisko![]()
pytanie do postforumowiczów grających indeksy
czy widzą zwiazek miedzy tym poziomem jw.
a ewentualnym ruchem w dół
widzimy związek jak najbardziej, ale to też bardzo dobre miejsce do wziecia L dla byków takich jak ja
(dla grających DT )- tak myśle
patrze z wyzszego interwału np D
wybicie korekt (znaczących) w ruchu wzrostowym
powoduje kolejne negowanie tego ruchu
Koniec korekty takiej jest na poziomie 2761
Kontrakty us nie w tym kierunkunavik pisze:po wybiciu tego poziomu ( z perspektywy D1 ) to widziałbym zjazd na 2625 , a może nawet ciut niżej 2580navik pisze:witam,Tomasz196407 pisze:usa500
dobry ...
widzimy związek jak najbardziej, ale to też bardzo dobre miejsce do wziecia L dla byków takich jak ja
(dla grających DT )- tak myśle
patrze z wyzszego interwału np D
wybicie korekt (znaczących) w ruchu wzrostowym
powoduje kolejne negowanie tego ruchu
Koniec korekty takiej jest na poziomie 2761