a moze ktos zna jeszcze jakiegos brokera z duza dzwignia po esma?
(dla tych co beda sie czepiac po co mi duza dzwignia, mam strategie hedingowa co tego wymaga)
Jest więcej brokerów, którzy dają taką dźwignię.carinka77 pisze:jedyny broker jaki obecnie daja taka dzwignie to alpari, tylko ze pobieraja oplaty za wplate na konto co mnie troche zdziwilo...![]()
a moze ktos zna jeszcze jakiegos brokera z duza dzwignia po esma?
(dla tych co beda sie czepiac po co mi duza dzwignia, mam strategie hedingowa co tego wymaga)
Alpari od początku grudnia zlikwidowało metody wpłacania/wypłacania dla europy poprzez bezpośrednią wpłatę na konto bankowe jak i poprzez skrill. Obie formy płatności zostały zastąpione płatnościami w krypto walutach. Szkoda bo handel w Alpari był całkiem ok - zero problemów z wypłatami, zlecenia można było otwierać jak i zamykać z palca bez poślizgów.carinka77 pisze:jedyny broker jaki obecnie daja taka dzwignie to alpari, tylko ze pobieraja oplaty za wplate na konto co mnie troche zdziwilo...![]()
Czy to faktycznie oszustwo?artek pisze:Mało kto jeszcze pamięta co się stało w 2015 i ile osób zostało oszukanych przez Alpari. Na szczęście są jeszcze strony na których można wyszukać informację o tym co się stało. Alpari przez te kilka lat zdołało usunąć większość złych wpisów, ale są jeszcze miejsca do których nie dotarli.
https://www.forexprotect.com/forex-brok ... alpari.com
chyba jedno - "szanowany broker "artek pisze:Ja pamiętam dokładnie co się stało kilka lat temu i nie chciałbym przez to wszystko przechodzić. Który szanowany broker oferuje dzwignia 1:1000?
Widzisz, a mimo, że ja przez to wszystko jednak przechodziłem, to uważam, ze dużym nadużyciem jest nazywanie Alpari UK oszustami. Tym bardziej, że do tego momentu nie było z brokerem żadnych problemów pod kątem handlu, jak i wypłat.artek pisze:Ja pamiętam dokładnie co się stało kilka lat temu i nie chciałbym przez to wszystko przechodzić. Który szanowany broker oferuje dzwignia 1:1000?