DayTrading: Czwartek 27.12.2018
Re: DayTrading: Czwartek 27.12.2018
Rośnij Ameryko, by mój tygodniowy poranny malunek się spełnił - jutro biała laga, by świeca tygodniowa zajaśniała, jak gwiazda betlejemska swoją mocą. 
większośc wieści spadki na giełdach, ale żeby się nie zdziwili - dax dla mnie podwójne denko, ja bynajmniej w L do poziomu około 10800.
gj też w końcu doczekałem się odbitki
dziś 20-21 na uj i gj praktycznie powtórka z dnia wczorajszego tych samych godzin
gj też w końcu doczekałem się odbitki
dziś 20-21 na uj i gj praktycznie powtórka z dnia wczorajszego tych samych godzin
Większość nie ma racji i przegra tę batalię o amargedon teraz w Stanach.
Rośnij Ameryko.
Rośnij Ameryko.
Ostatnio zmieniony 27 gru 2018, 22:08 przez karnak, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Tomasz196407
- Fanatyk

TsunamiPL pisze:Nasdaqa nie gram.Tomasz196407 pisze:to jeszcze nasdaq, dax,TsunamiPL pisze:S&P ->2300
Dla byczków na Daxie nie mam dobrych wieści Dax9100
Przypominam mój koronny malunek, który daje mi siłę we wzrost teraz w Stanach - ten wykres tygodniowy ma tylko jeden dzień - jutro na podciągnięcie, by "wyglądało to ładnie": 
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 27 gru 2018, 22:24 przez karnak, łącznie zmieniany 1 raz.
Dla byczków na Daxie nie mam dobrych wieści Dax
9100[/quote][/quote]
Tomasz w tradingu trzeba szybko zmieniać zdanie, bo rynek ma zawsze rację
Ale Święta i końcówka roku są genialne pod względem zmienności
Tomasz w tradingu trzeba szybko zmieniać zdanie, bo rynek ma zawsze rację
Ale Święta i końcówka roku są genialne pod względem zmienności
The only way is up
INFO
w analizie „Behind the Market Swoon: The Herdlike Behavior of Computerized Trading” szacuje, że nawet 85 proc. handlu jest praktycznie zautomatyzowana i wynika tylko z czynników technicznych (np. handel algorytmiczny, pasywne strategie), a nie fundamentalnych. Zmniejszenie udziału czynnika ludzkiego w takich momentach zwiększa gwałtowność ruchów, chociaż w przeszłości zwykle to nerwowość zachowań traderów była powodem chaotycznych zmian na parkietach. Finalnie więc obarczona większą niepewnością sytuacja gospodarcza oraz kwestie techniczne sprzyjają ekstremalnie gwałtownym zmianom cen akcji.
to odnosnie tej wariacji przed i poswiatecznej
A CO DO DAXA KUPOWALEM JAK PISALEM dzis od 350 w dol
I NIE ZALUJE BO JEST GIT I NARAZIE N
najepiej niech za szybko nie spada bo jeszcze mam te 300 i ciutek nizej
ropke tez jak pisalem od 45 lekko zaczalem
ska na edku i 2lki na usd/pl typowa bryndza i chyba w sumie lekkie straty
bo obawialem sie ze wywala mocniej i cialem i skracalem zupelnie bez polotu ale polowke mam z 1,1453 wiec do przezycia dobranoc
w analizie „Behind the Market Swoon: The Herdlike Behavior of Computerized Trading” szacuje, że nawet 85 proc. handlu jest praktycznie zautomatyzowana i wynika tylko z czynników technicznych (np. handel algorytmiczny, pasywne strategie), a nie fundamentalnych. Zmniejszenie udziału czynnika ludzkiego w takich momentach zwiększa gwałtowność ruchów, chociaż w przeszłości zwykle to nerwowość zachowań traderów była powodem chaotycznych zmian na parkietach. Finalnie więc obarczona większą niepewnością sytuacja gospodarcza oraz kwestie techniczne sprzyjają ekstremalnie gwałtownym zmianom cen akcji.
to odnosnie tej wariacji przed i poswiatecznej
A CO DO DAXA KUPOWALEM JAK PISALEM dzis od 350 w dol
I NIE ZALUJE BO JEST GIT I NARAZIE N
najepiej niech za szybko nie spada bo jeszcze mam te 300 i ciutek nizej
ropke tez jak pisalem od 45 lekko zaczalem
ska na edku i 2lki na usd/pl typowa bryndza i chyba w sumie lekkie straty
Ostatnio zmieniony 27 gru 2018, 23:02 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
-
Tomasz196407
- Fanatyk

Tsunami nie przejmuj sie, ja żartuje
nie ma nieomylnych
Na GU jutro dokoncze
nie ma nieomylnych
Na GU jutro dokoncze
tym razem to się nie udakarnak pisze:Przypominam mój koronny malunek, który daje mi siłę we wzrost teraz w Stanach - ten wykres tygodniowy ma tylko jeden dzień - jutro na podciągnięcie, by "wyglądało to ładnie":
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami