DayTrading: Czwartek 27.12.2018

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 28 gru 2018, 00:00

Wzrost
2
33%
Bez zmian
1
17%
Spadek
3
50%

Liczba głosów: 6

XAB
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Czwartek 27.12.2018

Nieprzeczytany post autor: XAB »

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora

Awatar użytkownika
fx-technik
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: fx-technik »

anturo pisze:
jasiu86 pisze:ghej wszystkim po Świętach .
Ghej? .....h jest nieme, czyli gej każdemu po świętach? Fuj ja nie chce, ja dziękuje za takie życzenia ;)
https://www.merriam-webster.com/dictionary/gay
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?

Awatar użytkownika
Zolo
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Zolo »

MERLIN pisze:DAX lepiej poczekać z L ,obecnie wygląda to na Motyla :roll:
Merlin bardziej mi to wygląda na nietoperza ale wygląda, że możesz mieć rację. Trend jest obecnie znany więc i formacja możliwa:)

Awatar użytkownika
Kermit
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Kermit »

TsunamiPL pisze:
Ładnie ropkę zahedżował. Boi się zamknąć s, żeby nie popłynąć na L. :mrgreen:
S do zamkniecia na pewniaka to dopiero za około pol roku w okolicach 15$ IMO. Obecnie wieksza korekta może ale nie musi sie rozwinac maks do 60$ i dalej w dol, a poniżej 20$ (14-15$ wychodzi mi docelowy zjazd w długim terminie) tylko ładowac pod korek...potem wrzuce wykres
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora

Awatar użytkownika
anturo
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: anturo »

Cblondyn pisze:
Świeżak44 pisze:I jeszcze ku przestrodzę. Gość sprzedaje "gridowanie" jako świętego Graala... Tutaj jest jego konto podpięte. Na chwile obecną ma -32k w otwartych pozycjach (a konto +36k). Sam zaraz to uwali, a sprzedaje coś takiego świeżakom.. masakra. :shock: https://www.myfxbook.com/members/Frakta ... jR_P8zkJsc
Największą strate ma na ropie. Czasami łapanie spadającego noża jest bardzo bolesne. Zapamietaj to sobie :)
No, nawet jak z tego wyjdzie, to ewidentna strategia trzymaj straty, ucinaj zyski. Przejrzałem sobie 4 strony historii zyskownych pozycji i ma zyski głównie po 5, 10 góra 50 pipsów. Warto sobie zobaczyć jeszcze czas trzymania tych pozycji. Trzymane są po nawet kilka dni, żeby zamknąć na małym zysku, czy małej stracie. Zresztą średni zysk z pozycji to 40$, a strata to 189, czyli dość ładny r:r ;)

XAB
Fanatyk
Fanatyk

technik zajmij sie robota
a nie gejow szukasz sie literowka mi czesto wcina

Awatar użytkownika
Kermit
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Kermit »

szuler
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: szuler »

z m15 dolna banda BB
https://invst.ly/9mm6-
zobaczymy?

XAB
Fanatyk
Fanatyk

Awatar użytkownika
fx-technik
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: fx-technik »

Ropa po $15 ???
Jakieś fundamentalne powody???
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?

Zablokowany