Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Nieśmiertelny Trader pisze:Konsola - odpuszczam. Kabel jeszcze trochę powinien się zwalić i dopiero UP ale to next week albo dopiero po nowym roku. W zasadzie wypadałoby już nie patrzeć na wykresy do stycznia
Wlasnie dlatego, rynek pozwolił wyjść z honorem i teraz może spadać. Rynek bardzo często daje okazje wyjscia, trzeba tylko pokornie przyjąć zmianę kierunku a to że w między czasie podskoczył sobie wyżej to nic. Plan został zanegowany już wcześniej
buehehehe Edek
oRGRy inne muje dzikie węże motylki … ABCadła 1.0 2.0 3.0 5.0 24.0
a oni i tak robią co chcą
pozdro dla kumatych
-- Dodano: pt 21-12-2018, 19:28 --
oj oj oj zaraz nowe kolejne dno na edku będzie a po nim kolejne
buehehehe a kreseczki takie piękne były narysowane i nie zatrzymały kreseczki siły USD i marności Euro
buehehehe
-- Dodano: pt 21-12-2018, 19:46 --
szybko rysujcie nowe kreski !!!!# weźcie może jakieś pogrubienie czy double color to może zatrzymają cenę !!!#
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
gbp usd
lke mi wywalilo na sl ale przestawilem kreski i teraz juz ok z tym ze pewnie szybko zgasze bo nie ida po mojemu https://iv.pl/images/74145406331137039622.png
na dolcu szarkaczka brrr
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
XAB pisze:gbp usd
lke mi wywalilo na sl ale przestawilem kreski i teraz juz ok z tym ze pewnie szybko zgasze bo nie ida po mojemu https://iv.pl/images/74145406331137039622.png
na dolcu szarkaczka brrr
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!