Jakbyś nie zacytował jego, tobym nawet tego nie czytał.PipsKong pisze:a na żartach znaćfx-technik pisze: Idiotów należy ignorować.![]()
DayTrading: Środa 12.12.2018
- fx-technik
- Fanatyk
Re: DayTrading: Środa 12.12.2018
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
Poziom chłopie to trzymasz. Ciekaw jestem czy odważyłbyś się z takim tekstem na realu?fx-technik pisze:Idiotów należy ignorować.PipsKong pisze:to nie ma znaczenia ;] skoro napisał gdzie wchodzi a gdzie wychodzi to nawet jak tego nie ma toi tak można hejta posłać jak nie wejdziebelon pisze:
Nie kituj: nie masz już tego longa (o ile wogóle zrobiłeś jakieś zlecenie).![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dawaj skrin ze zleceniem.
BELON, on tego nie widzi ;]belon pisze: Poziom chłopie to trzymasz. Ciekaw jestem czy odważyłbyś się z takim tekstem na realu?
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
Widzi...PipsKong pisze:BELON, on tego nie widzi ;]belon pisze: Poziom chłopie to trzymasz. Ciekaw jestem czy odważyłbyś się z takim tekstem na realu?
ale nie da skrina bo nie mabelon pisze:Widzi...PipsKong pisze:BELON, on tego nie widzi ;]belon pisze: Poziom chłopie to trzymasz. Ciekaw jestem czy odważyłbyś się z takim tekstem na realu?
- fx-technik
- Fanatyk
Widzę, bo PipsKong zacytował i inny troll też.
(PipsKong nie jest trollem)
Nie dam screena, ponieważ nie daję sygnałów.
Każdy traduje, jak chce.
Natomiast, Long mam na Edku za 1,13201 i jest zabezpieczony na BE+.
Każdy traduje, jak chce.
Natomiast, Long mam na Edku za 1,13201 i jest zabezpieczony na BE+.
Ostatnio zmieniony 12 gru 2018, 12:25 przez fx-technik, łącznie zmieniany 1 raz.
Sygnał to dałeś tutaj: daytrading-wtorek-11-12-2018-t30356-150.html#p931342fx-technik pisze:Widzę, bo PipsKong zacytował i inny troll też.
Każdy traduje, jak chce.
Teraz to wrzucisz tylko skrina z wiszącym zleceniem.
Po prostu jak walnie zaraz w dół (bo walnie w końcu), to zawsze można powiedzieć, longi zamknięte z zyskiem, a świadków nie mabelon pisze:Sygnał to dałeś tutaj: daytrading-wtorek-11-12-2018-t30356-150.html#p931342fx-technik pisze:Widzę, bo PipsKong zacytował i inny troll też.
Każdy traduje, jak chce.
Teraz to wrzucisz tylko skrina z wiszącym zleceniem.

- fx-technik
- Fanatyk
Pisałem, że jest zabezpieczone +5 pips, no to szansa na stratę jest niewielka.blesS pisze:Po prostu jak walnie zaraz w dół (bo walnie w końcu), to zawsze można powiedzieć, longi zamknięte z zyskiem, a świadków nie mabelon pisze:Sygnał to dałeś tutaj: daytrading-wtorek-11-12-2018-t30356-150.html#p931342fx-technik pisze:Widzę, bo PipsKong zacytował i inny troll też.
Każdy traduje, jak chce.
Teraz to wrzucisz tylko skrina z wiszącym zleceniem.Wiecie, rozumiecie, wykres wszystko pokazywał nieuki!
Pisałem też, że ja nie traduję, żeby mieć rację, tylko żeby zarabiać.
Nie ma znaczenia, czy dany trade zarobi, czy straci.
Ponieważ jest to ryzyko wkalkulowane.
Jeżeli w/w nie rozumiesz, to piszesz właśnie o sobie.
Ostatnio zmieniony 12 gru 2018, 12:36 przez fx-technik, łącznie zmieniany 2 razy.
Nie tylko longi zamkniete ale i eski otwarteblesS pisze: Po prostu jak walnie zaraz w dół (bo walnie w końcu), to zawsze można powiedzieć, longi zamknięte z zyskiem, a świadków nie maWiecie, rozumiecie, wykres wszystko pokazywał nieuki!