cajto pisze:pr7emo pisze:możecie obserwować zdobyte rekordy konta i pozycje w stopce, uprzedzam że bardzo skutecznie gram, mimo że wykresy obierają zwykle 1% prawdopodobieństwa nie podnoszącego equity
nie wiem czemu nie działa w internet explorer
gram trochę pod zarządzającego funduszem aby technika gry była dla możliwie wielu czytelna
-- Dodano: śr 12-12-2018, 10:14 --
jak widać w stopce oczekująca dokładka eS uJ około 113,60
Nie bardzo widzę tą skuteczność, nie bardzo rozumiem taki model "zarządzającego funduszem" - zyski po kilkanaście P, a straty: 150, 60, 80, itp.
Jako wisienka na torcie otwarte S na U/J przed trzema miesiącami z aktualna stratą 244p, a w szczytowym okresie ponad 350.
Napisz coś więcej, czemu masz tak dużą stratę i co cię skłania do holowania takich ogonów.
najpierw zmień perspektywę z atakującego mnie, zapytaj o więcej szczegółów gdzie zmierzasz...
strategia jest prosta i jednocześnie wywnioskowana ze skomplikowanego modelu
duża stratna pozycja jest zwykle zamykana z zyskowną o tej samej wartości by się niwelowała i by zaoszczędzić na spreadzie
zauważ, iż mam bardzo dużo pozycji na plus, średnio zamykanych na +10 pipsów
eS na uJ to pozycja główna systemu, szacowany oczekiwany zysk na niej będzie przy następnym głębszym spadku, ruch ceny w kierunku dolnym do zamknięcia tego sella na plus od razu podbija wartość equity dwukrotnie
przy grze bardzo małymi pozycjami stopa zwrotu jest imponująca, to nie system extreme agresywny
zauważ że cały czas gram pod prąd i wypracowuje zysk
nie rozpierdalaj mi psychy mówiąc że to demo i mała stawka bo nie będę w tym tonie dyskutował
zaznaczam iż mam bardzo wdrukowane stosowanie się do założeń systemu, trzymam się zasad w różnych stanach, zmęczony, w silnym stresie, pod wpływem alku zioła, gdy otacza mnie dużo obowiązków
również zauważ, iż nie występuje tu istotne osunięcie kapitału co jest warte uznania
stworzony system pod kątem osoby która przekazuje wiedzę jak ten system funkcjonuje uważam, iż może być traktowany jako najbardziej adekwatny dla członków grupy - to wiem z teorii zarządzania
system nie jest już optymalizowany, niekiedy poszerzam pole percepcji włączając wyłączając drugą parę eurusd
nie umiem grać wykraczając poza ramy założeń tego systemu, co było moim celem przed kilkoma laty