DayTrading: Wtorek 11.12.2018

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 12 gru 2018, 00:00

Wzrost
2
33%
Bez zmian
2
33%
Spadek
2
33%

Liczba głosów: 6

XAB
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Wtorek 11.12.2018

Nieprzeczytany post autor: XAB »

EDEK
Szkoda komentowac orgry bajery i jak zwykle normalne wyjscie z trojkacika formacyjka bycza
wykres na samym dole
i niech juz za bardzo nie wracaja bo mam tego dt na dzis dosc :( :( :(
bingo i tyle :)
https://iv.pl/images/40713625681286462261.png
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora

Awatar użytkownika
PipsKong
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: PipsKong »

zupełnie już nie jestem obiektywny ale chyba powąchamy 1.1300 albo niżej , ale to już nieobiektywnie
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!

XAB
Fanatyk
Fanatyk

marzysz czyzby znowu ?? patrz na gore ile formacyj a ty chcesz w dol
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora

Awatar użytkownika
PipsKong
Maniak
Maniak

XAB pisze:marzysz czyzby znowu ?? patrz na gore ile formacyj a ty chcesz w dol
właśnie chcę w górę .. mam L
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...

XAB
Fanatyk
Fanatyk

eur/dol
gramy co widzimy i co znaczy jak juz nie skracam ? czy znajesz pepsiak
https://iv.pl/images/06362456097886170134.png
znaczy ja tez chce juz w gore inaczej wytne wsio :mrgreen:

Awatar użytkownika
PipsKong
Maniak
Maniak

XAB pisze:eur/dol
gramy co widzimy i co znaczy jak juz nie skracam ? czy znajesz pepsiak
https://iv.pl/images/06362456097886170134.png
znaczy ja tez chce juz w gore inaczej wytne wsio :mrgreen:
ta … polecisz za tą falą numer 5 a później będziesz mi zaklinał rzeczywistość i grał w S stamtąd ;]
spadaj :564: :564: :564: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Awatar użytkownika
cajto
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: cajto »

OJsimson pisze: Nie rozumiesz, to najprosciej jak potrafie i obrazek wrzuce... Tak jak wac pan po fakcie.
Wkurwiający styl masz chłopaku.
Troche czasu już jestem i na tym forum i na samym rynku, na prawdę nie rajcują mnie trady innych i myślę, że i moje też nikogo szczególnie nie obchodzą . Wrzucam je czasami żeby coś zobrazować, od chwalenia się nimi publicznie w portfelu mi nie przybędzie, naganiaczem, ani szkoleniowcem też nie jestem. Nie mam czasu żeby postować co pięć minut od otwarcia tradu do jego zamknięcia, bo jakiś pacan powie mi że wrzucam coś po fakcie - co ja z tego będę miał oprócz straconego czasu - nic.
OJsimson pisze: Jest strefa oporu/wsparcia np 70 pipsow, po reakcji pozycje otwieram zeby pomacac rynek.

Rozumiem, ze tylko zagrania w punkt cie interesuja i zawrotki. Uwazam to za leniwe rozwiazanie.
Pisałeś do Xhdoga, a że ma on podobne spojrzenie na omawiane zagadnienie, pozwól więc że i ja się do niego odniosę.
Po pierwsze, pomacać to można dziewczynę na dyskotece, albo kurę w kurniku - rynek się czyta.
Po drugie, ten podkreślony fragment... nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, ale pisząc to, dałeś obraz swojego dyletanctwa w tej materii. Bo inaczej określić tego się nie da.
Polowanie na precyzyjne wejście jest dla ciebie "leniwe", ale rozstawienie drabinki na 70p absolutnie lenistwem nie jest. Przecież to jakieś kuriozum.

23 posty, kilka wojenek na koncie i raptem dwa sceeny z wykresami. Słabo, jak na kogoś, kto przybiera nonszalancki ton. Więcej spokoju, mniej agresji panie Bartek, nie takich jak ty to forum przerabiało.
Chcesz pokazać jaki jesteś kozak - proszę bardzo, wrzuć jakieś własne analizy, przed faktem i z własnym opisem. Nie musisz pokazywać gdzie, jak i za ile wchodzisz, mnie i innym to naprawę koło pióra lata. Bo na razie jest tak, jak kilkakrotnie pisał Kermit - "psy szczekają, a karawana jedzie dalej".

E/U zgodnie ze sztuką, retest strefy na 1.14 i cyk do dolnej bandy trójkąta.daytrading-poniedzialek-10-12-2018-t303 ... ml#p931142
Myślę, że jutro będzie już jasne, czy odbicie i kolejny atak na opory, czy próba łamania wsparcia na 1.1267
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

XAB
Fanatyk
Fanatyk

usd/pl
i ok ja ide od kompa bo jeszcze skasuje za duzo i bede wkrw na te meczarnie dzis
zerkne na zamkniecie i tyle
https://iv.pl/images/27469566628406308567.png
mam tylko elki na edku i dolce ssssssssssss
i sorki panowie ja gram swoje zalozenie na dt i je realizuje albo robie AUT Z POZYCJI :D
Ostatnio zmieniony 11 gru 2018, 21:36 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.

Tomasz196407
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Tomasz196407 »

cajto pisze:
OJsimson pisze: Nie rozumiesz, to najprosciej jak potrafie i obrazek wrzuce... Tak jak wac pan po fakcie.
Wkurwiający styl masz chłopaku.
Troche czasu już jestem i na tym forum i na samym rynku, na prawdę nie rajcują mnie trady innych i myślę, że i moje też nikogo szczególnie nie obchodzą . Wrzucam je czasami żeby coś zobrazować, od chwalenia się nimi publicznie w portfelu mi nie przybędzie, naganiaczem, ani szkoleniowcem też nie jestem. Nie mam czasu żeby postować co pięć minut od otwarcia tradu do jego zamknięcia, bo jakiś pacan powie mi że wrzucam coś po fakcie - co ja z tego będę miał oprócz straconego czasu - nic.
OJsimson pisze: Jest strefa oporu/wsparcia np 70 pipsow, po reakcji pozycje otwieram zeby pomacac rynek.

Rozumiem, ze tylko zagrania w punkt cie interesuja i zawrotki. Uwazam to za leniwe rozwiazanie.
Pisałeś do Xhdoga, a że ma on podobne spojrzenie na omawiane zagadnienie, pozwól więc że i ja się do niego odniosę.
Po pierwsze, pomacać to można dziewczynę na dyskotece, albo kurę w kurniku - rynek się czyta.
Po drugie, ten podkreślony fragment... nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, ale pisząc to, dałeś obraz swojego dyletanctwa w tej materii. Bo inaczej określić tego się nie da.
Polowanie na precyzyjne wejście jest dla ciebie "leniwe", ale rozstawienie drabinki na 70p absolutnie lenistwem nie jest. Przecież to jakieś kuriozum.

23 posty, kilka wojenek na koncie i raptem dwa sceeny z wykresami. Słabo, jak na kogoś, kto przybiera nonszalancki ton. Więcej spokoju, mniej agresji panie Bartek, nie takich jak ty to forum przerabiało.
Chcesz pokazać jaki jesteś kozak - proszę bardzo, wrzuć jakieś własne analizy, przed faktem i z własnym opisem. Nie musisz pokazywać gdzie, jak i za ile wchodzisz, mnie i innym to naprawę koło pióra lata. Bo na razie jest tak, jak kilkakrotnie pisał Kermit - "psy szczekają, a karawana jedzie dalej".

E/U zgodnie ze sztuką, retest strefy na 1.14 i cyk do dolnej bandy trójkąta.daytrading-poniedzialek-10-12-2018-t303 ... ml#p931142
Myślę, że jutro będzie już jasne, czy odbicie i kolejny atak na opory, czy próba łamania wsparcia na 1.1267

Cajto nie zmieniłeś sie :lol:
a co do forum N.
to już nie to forum co kiedyś

ufcamro
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: ufcamro »

DAX
https://www.tradingview.com/x/HYB1TpdC/
EDEK
https://www.tradingview.com/x/Z8RhrrYb/