Szkoda komentowac orgry bajery i jak zwykle normalne wyjscie z trojkacika formacyjka bycza
wykres na samym dole
i niech juz za bardzo nie wracaja bo mam tego dt na dzis dosc

bingo i tyle

https://iv.pl/images/40713625681286462261.png
właśnie chcę w górę .. mam LXAB pisze:marzysz czyzby znowu ?? patrz na gore ile formacyj a ty chcesz w dol
ta … polecisz za tą falą numer 5 a później będziesz mi zaklinał rzeczywistość i grał w S stamtąd ;]XAB pisze:eur/dol
gramy co widzimy i co znaczy jak juz nie skracam ? czy znajesz pepsiak
https://iv.pl/images/06362456097886170134.png
znaczy ja tez chce juz w gore inaczej wytne wsio
Wkurwiający styl masz chłopaku.OJsimson pisze: Nie rozumiesz, to najprosciej jak potrafie i obrazek wrzuce... Tak jak wac pan po fakcie.
Pisałeś do Xhdoga, a że ma on podobne spojrzenie na omawiane zagadnienie, pozwól więc że i ja się do niego odniosę.OJsimson pisze: Jest strefa oporu/wsparcia np 70 pipsow, po reakcji pozycje otwieram zeby pomacac rynek.
Rozumiem, ze tylko zagrania w punkt cie interesuja i zawrotki. Uwazam to za leniwe rozwiazanie.
cajto pisze:Wkurwiający styl masz chłopaku.OJsimson pisze: Nie rozumiesz, to najprosciej jak potrafie i obrazek wrzuce... Tak jak wac pan po fakcie.
Troche czasu już jestem i na tym forum i na samym rynku, na prawdę nie rajcują mnie trady innych i myślę, że i moje też nikogo szczególnie nie obchodzą . Wrzucam je czasami żeby coś zobrazować, od chwalenia się nimi publicznie w portfelu mi nie przybędzie, naganiaczem, ani szkoleniowcem też nie jestem. Nie mam czasu żeby postować co pięć minut od otwarcia tradu do jego zamknięcia, bo jakiś pacan powie mi że wrzucam coś po fakcie - co ja z tego będę miał oprócz straconego czasu - nic.Pisałeś do Xhdoga, a że ma on podobne spojrzenie na omawiane zagadnienie, pozwól więc że i ja się do niego odniosę.OJsimson pisze: Jest strefa oporu/wsparcia np 70 pipsow, po reakcji pozycje otwieram zeby pomacac rynek.
Rozumiem, ze tylko zagrania w punkt cie interesuja i zawrotki. Uwazam to za leniwe rozwiazanie.
Po pierwsze, pomacać to można dziewczynę na dyskotece, albo kurę w kurniku - rynek się czyta.
Po drugie, ten podkreślony fragment... nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, ale pisząc to, dałeś obraz swojego dyletanctwa w tej materii. Bo inaczej określić tego się nie da.
Polowanie na precyzyjne wejście jest dla ciebie "leniwe", ale rozstawienie drabinki na 70p absolutnie lenistwem nie jest. Przecież to jakieś kuriozum.
23 posty, kilka wojenek na koncie i raptem dwa sceeny z wykresami. Słabo, jak na kogoś, kto przybiera nonszalancki ton. Więcej spokoju, mniej agresji panie Bartek, nie takich jak ty to forum przerabiało.
Chcesz pokazać jaki jesteś kozak - proszę bardzo, wrzuć jakieś własne analizy, przed faktem i z własnym opisem. Nie musisz pokazywać gdzie, jak i za ile wchodzisz, mnie i innym to naprawę koło pióra lata. Bo na razie jest tak, jak kilkakrotnie pisał Kermit - "psy szczekają, a karawana jedzie dalej".
E/U zgodnie ze sztuką, retest strefy na 1.14 i cyk do dolnej bandy trójkąta.daytrading-poniedzialek-10-12-2018-t303 ... ml#p931142
Myślę, że jutro będzie już jasne, czy odbicie i kolejny atak na opory, czy próba łamania wsparcia na 1.1267