DayTrading: Czwartek 06.12.2018
Re: DayTrading: Czwartek 06.12.2018
Jasiu nie masz nic na dzisjaj ---wczoraj GBP--USD wykotzystalem -dzieki
-
- Fanatyk
mały w sumie był ten ruchpr7emo pisze:Zgodapr7emo pisze:na wykresie h4 świeczka czerwona raczej jest inicjująca dalszy zysk miśkówTomasz196407 pisze:
Mam nadzieje
ale po swojemu to widze ED na koncówce (klin konczący)
to jutro pewnie bedzie okazja do złapania
popatrz na 28.11

Ja patrze na to jako najwieksze odreagowanie !
i impuls pierwszy po zakonczeniu w dół tez struktury 5cio falowej
do tego wszystkiego dodaje rozliczenie z wyzszych interwałów
I to ze nie istnieje ruch korekcyjny bez impulsu co czesto tu pokazują postforumowicze
Daje mi obraz ewentualnych wzrostów z mozliwoscia negacji powyzszego scenariusza na okreslonym poziomie
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kontrakty terminowe na euro bundy
https://invst.ly/9fqu4
Ostatnio zmieniony 06 gru 2018, 08:42 przez Tomasz196407, łącznie zmieniany 1 raz.
dax
pytalem kto daxa sprzedal i widze ze nikt sie nie zalapal no chyba ze tolmi jak zwykle siedzi na pozycji sss
a 1`0930 bylo dzis czyli coraz blizej do mnie
na 10850 czekam ciekawe czy przyjda
pytalem kto daxa sprzedal i widze ze nikt sie nie zalapal no chyba ze tolmi jak zwykle siedzi na pozycji sss
a 1`0930 bylo dzis czyli coraz blizej do mnie
na 10850 czekam ciekawe czy przyjda
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
no dzisiaj "pewniak" to L na edku … pewniak że go nie będzie ;_]]]
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
pepsiak no i jak z daxem kreski byly git ?
bo narazie tylko 80 pip braklo
bo narazie tylko 80 pip braklo
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
-
- Fanatyk
to kto ci broni grać inaczejPipsKong pisze:no dzisiaj "pewniak" to L na edku … pewniak że go nie będzie ;_]]]

przepraszam przepraszam ja nadal czekam na 1.1270 a teraz to nawet śmiało na 1.1220Tomasz196407 pisze:
to kto ci broni grać inaczej

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
uwaga powella gadke na dzis na godz 0030
potwierdzic zapisac
potwierdzic zapisac
-
- Fanatyk
Kong nie chce mi sie przekomarzać typu eu L eu SPipsKong pisze:przepraszam przepraszam ja nadal czekam na 1.1270 a teraz to nawet śmiało na 1.1220Tomasz196407 pisze:
to kto ci broni grać inaczej![]()
masz swój scenariusz realizujesz oczywiscie
z negacją
a napewno daleki jestem od przekomarzania tu na tym forum
bo te przegadanki wyglądają przedszkolakowo