Nawet nie potrafisz znależć właściwych danych.fx-technik pisze: Dodam, że wykres jest niczym nie modyfikowany.Powtórzę, gdzie jest luka??? Niedouczeni tylko mówią o lukach.
Pierwszy raz masz za darmo: Podpowiem. ze ogólnodostępne

Nawet nie potrafisz znależć właściwych danych.fx-technik pisze: Dodam, że wykres jest niczym nie modyfikowany.Powtórzę, gdzie jest luka??? Niedouczeni tylko mówią o lukach.
Jak wrzucasz swoja analize to co mnie obchodzi czy Ty zarabiasz czy tracisz, czy to na demo czy na realnym koncie? Jakie ma miec to dla mnie znaczenie? Jak pokazesz flage to ją rozegram i tak tylko wtedy jesli "przetrawie" ją po swojemu i uznam ze moje narzedzia i punkt widzenia pokrywa sie z tym co Ty pokazałes. A jak nie to wyrzuce do smieci i tyle z tego. I czy TY zarobisz czy stracisz jest dla mnie tak wazne jak pogoda w Etiopii. Liczy sie co JA moge zrobic z analiza ktora pokazales i czy JA na tym zarobie, a nie jakie Ty masz pozycje i czy zarabiaja. I uwierz mi ze pokazanie przez kogos pozycji nie sprawia ze jego analiza jest dla mnie bardziej wiarygodna czy wartosciowa. Jesli nie pokrywa sie z moja to i tak i tak bedzie to tylko dla mnie bezuzyteczny obrazek. Bo decyzje podejmuje sie w oparciu o własne załozenia, a nie pozycje innych. I kazdy doswiadczony trader doskonale o tym wie.belon pisze: Niektórzy tutaj byliby mocno zaskoczeni, że można tak ładnie "malować" na wykresie i tak ślicznie nie potrafić tego rozegrać.
Dlatego trzeba potem pitolić, że "szeroki SL", że strefa do wejścia to 150p i tysiące innych bzdet.
Dwie, trzy linie, określenie poziomu wejścia (PRZED FAKTEM panie technik) i poprawna analiza sama się obroni.
A wrzuta z pozycją: nawet JEDNĄ linę na wykresie można rozegrać na kilka wariantów - dlatego, imo, poziom zlecenia stanowi ważny element każdej analizy a tym bardziej publikowanej.
Litości chłopie. Ręce opadają już. Luka spowodowana zamknięciem rynku w trakcie weekendu. Kumasz?fx-technik pisze:Gdzie jest ta luka???jkar pisze:?fx-technik pisze: Ja nie bawię się w Forex, tylko zarabiam tradując.
Jak byś umiał wziąć pieniadze z rynku,
to nie wiedząc co to np. luka( itd...itd) nie naciagał naiwnych na szkolenia.
Dodam, że wykres jest niczym nie modyfikowany. Powtórzę, gdzie jest luka??? Niedouczeni tylko mówią o lukach.
Jaka porażka? Po prostu super. Tak jak miało być.PipsKong pisze:ale porażka na edku buehehehehe
to co ? Lecimy na nowe dno ? i cały misterny plan w .... pójdzie ?XAB pisze:pepsiak przeciez tak mialo dzis byc nic innego nie zakladalismy tu tylko wyjscie nad 1,14 i aut
tzn przynajmniej ja tak zakladalem no fakt az 18 im bym nie dal ale tak do 10 to w ciemno
Powell był w kalendarzu wczoraj, ale nie widzę go w kalendarzu dzisiajXAB pisze:jutro to draghi i powell
jutro zobaczysz jakis plan jutro moze byc ruch na 200 pip tez tzn w sumie