povell mowi przed kongresem wiec cos musi powiedziec
-- Dodano: 04 gru 2018, 17:16 --
zgasilem wiekszosc rzeznika tez
tzn zostawilem 0.5 na s edek i usd/pl tez polowke
realizacja dzis na bim bammmm
doktorek palke zobaczyl?

to tylko spowoduje chwilową wolatylność, od czasu qe fundamenty przestały działaćXAB pisze:Środa przyniesie też kilka przemówień bankierów centralnych: o 09.30 głos zabierze Mario Draghi z EBC, a o 16.15 Jerome Powell z Rezerwy Federalnej. Tego samego dnia w Wiedniu rozpocznie się szczyt państw OPEC
Tylko osoba o bladym pojęciu może twierdzić, że akurat te dane są właściwe.jkar pisze:Nawet nie potrafisz znależć właściwych danych.fx-technik pisze: Dodam, że wykres jest niczym nie modyfikowany.Powtórzę, gdzie jest luka??? Niedouczeni tylko mówią o lukach.
Pierwszy raz masz za darmo: Podpowiem. ze ogólnodostępne![]()
https://iv.pl/images/51350481577360635065.pngXAB pisze:Środa przyniesie też kilka przemówień bankierów centralnych: o 09.30 głos zabierze Mario Draghi z EBC, a o 16.15 Jerome Powell z Rezerwy Federalnej. Tego samego dnia w Wiedniu rozpocznie się szczyt państw OPEC
-- Dodano: 04 gru 2018, 17:16 --
zgasilem wiekszosc rzeznika tez
tzn zostawilem 0.5 na s edek i usd/pl tez polowke
realizacja dzis na bim bammmm
doktorek palke zobaczyl?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
no mówię właśnie że miałem Powella w kalendarzy, a teraz nie mamXAB pisze:Środa przyniesie też kilka przemówień bankierów centralnych: o 09.30 głos zabierze Mario Draghi z EBC, a o 16.15 Jerome Powell z Rezerwy Federalnej. Tego samego dnia w Wiedniu rozpocznie się szczyt państw OPEC
Powiem krótko : ogarnij się.fx-technik pisze:
Jeżeli są kwotowania, to nie ma luki, więc twoje dane są fałszywe.
Tobie też to radzę.jkar pisze:Powiem krótko : ogarnij się.fx-technik pisze:
Zapoznaj się ze specyfikacja instrumentów, czasem otwarcia rynków no i przede wszystkim wstępem do analizy technicznej boś nawet nie czeladnik. ( słownie kropka)
Nie załuj sobie: co tam 100% machnij jakieś 120%, zeby nie łamać konwencji poprzednich postów.fx-technik pisze:Tobie też to radzę.jkar pisze:Powiem krótko : ogarnij się.fx-technik pisze:
Zapoznaj się ze specyfikacja instrumentów, czasem otwarcia rynków no i przede wszystkim wstępem do analizy technicznej boś nawet nie czeladnik. ( słownie kropka)
Tradujesz u market makera i uważasz, że on ma kwotowania skąd?
Z dupy wziął?
Pokazałem ci nawet coś takiego jak Weekend DAX, a ty dalej swoje.
Są kwotowania, i na pewno nie wzięły się z dupy brokera.
Moja skuteczność przekracza 80%, i mam coraz częściej dni 100%.