no i reakcja dosyć szybko wystąpiła ... ciasny SL, celuję w końcu w mocniejszą obsuwę, ale pierwszy cel to zamknąć tydzień na czerwonojasiu86 pisze:hej wszystkim, imo w końcu dobra opcja pod S na UJ

eurnok - wyszli w końcu z trójkąta dołem

no i reakcja dosyć szybko wystąpiła ... ciasny SL, celuję w końcu w mocniejszą obsuwę, ale pierwszy cel to zamknąć tydzień na czerwonojasiu86 pisze:hej wszystkim, imo w końcu dobra opcja pod S na UJ
i pogratulować,jasiu86 pisze:no i reakcja dosyć szybko wystąpiła ... ciasny SL, celuję w końcu w mocniejszą obsuwę, ale pierwszy cel to zamknąć tydzień na czerwonojasiu86 pisze:hej wszystkim, imo w końcu dobra opcja pod S na UJ
eurnok - wyszli w końcu z trójkąta dołem
no to jak dzisiaj PKB to zobaczymy 1.1200XAB pisze:cos ten rynek chyba za ciasny
tylko krotkie dt pewnie do hameryki bo i pawell i min dzis i pkb
masz rację, choć byłem ciekaw opinii innych, przedstawiłem swój punkt widzenia i liczyłem na punkt widzenia innych, bo może czegoś po prostu nie zauważyłem i pominąłem ... a przerodziło się to w niepotrzebną dyskusję na zupełnie inny tematTomasz196407 pisze:i pogratulować,jasiu86 pisze:no i reakcja dosyć szybko wystąpiła ... ciasny SL, celuję w końcu w mocniejszą obsuwę, ale pierwszy cel to zamknąć tydzień na czerwonojasiu86 pisze:hej wszystkim, imo w końcu dobra opcja pod S na UJ
eurnok - wyszli w końcu z trójkąta dołem![]()
masz nauczke żeby nie dyskutować na wiecej
przedstawic swoje i robić
'BUrza mózgów" dt
masz rację, choć byłem ciekaw opinii innych, przedstawiłem swój punkt widzenia i liczyłem na punkt widzenia innych, bo może czegoś po prostu nie zauważyłem i pominąłem ... a przerodziło się to w niepotrzebną dyskusję na zupełnie inny tematjasiu86 pisze:i pogratulować,Tomasz196407 pisze:....jasiu86 pisze:hej wszystkim, imo w końcu dobra opcja pod S na UJ
eurnok - wyszli w końcu z trójkąta dołem![]()
masz nauczke żeby nie dyskutować na wiecej
przedstawic swoje i robić
'BUrza mózgów" dt
3mam kciuki, choć ja w to nie wchodzę na razie, wolałbym, żeby najpierw chociaż zrobili engulfa na H1, teraz jest ku temu okazja, ale to się okaże o 12:00 czy tego nie zanegujądoktorek pisze:JASIU wszedlem do tej samej rzeki --usd 3.8110 eur 1,1272
SPOKO tylko po 1 lociejasiu86 pisze:3mam kciuki, choć ja w to nie wchodzę na razie, wolałbym, żeby najpierw chociaż zrobili engulfa na H1, teraz jest ku temu okazja, ale to się okaże o 12:00 czy tego nie zanegujądoktorek pisze:JASIU wszedlem do tej samej rzeki --usd 3.8110 eur 1,1272