jestem na większej pozycji, a statystycznie zakładając że rynek mnie nie lubi czekam na wzrostowy rajd do 116,00 tym razemjasiu86 pisze:spokojnie, mamy ładną strefkę na H4, dajmy im trochę czasupr7emo pisze:podjazd up uJka ale pewnie zaś nie ma szans na mocniejszy spadek
na M15 szansa na ok. 20 pipsiaków w dół, przy ryzyku 5-6 pips
DayTrading: Środa 28.11.2018
Re: DayTrading: Środa 28.11.2018
BTC to słaby gracz jestmajkel79 pisze:
nie będzie mocniejszy, btc odbija
nic nie zrobi Dolarkowi
-- Dodano: śr 28-11-2018, 14:36 --
o witaj w klubiepr7emo pisze:a statystycznie zakładając że rynek mnie nie lubi
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
a ja z kolei się ustawiam w pierwszej kolejności na odwiedziny poziomu 112pr7emo pisze:jestem na większej pozycji, a statystycznie zakładając że rynek mnie nie lubi czekam na wzrostowy rajd do 116,00 tym razemjasiu86 pisze:spokojnie, mamy ładną strefkę na H4, dajmy im trochę czasupr7emo pisze:podjazd up uJka ale pewnie zaś nie ma szans na mocniejszy spadek
na M15 szansa na ok. 20 pipsiaków w dół, przy ryzyku 5-6 pips
Jasiu zabezpieczylem na BEjasiu86 pisze:3mam kciuki, choć ja w to nie wchodzę na razie, wolałbym, żeby najpierw chociaż zrobili engulfa na H1, teraz jest ku temu okazja, ale to się okaże o 12:00 czy tego nie zanegujądoktorek pisze:JASIU wszedlem do tej samej rzeki --usd 3.8110 eur 1,1272
doktorek pisze:Jasiu zabezpieczylem na BEjasiu86 pisze:3mam kciuki, choć ja w to nie wchodzę na razie, wolałbym, żeby najpierw chociaż zrobili engulfa na H1, teraz jest ku temu okazja, ale to się okaże o 12:00 czy tego nie zanegujądoktorek pisze:JASIU wszedlem do tej samej rzeki --usd 3.8110 eur 1,1272
no niestety to BE bardziej prawdopodobne niż EBdoktorek pisze: Jasiu zabezpieczylem na BE
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
Tak zle zyczyszPipsKong pisze:no niestety to BE bardziej prawdopodobne niż EBdoktorek pisze: Jasiu zabezpieczylem na BE
nie bo sam mam Ldoktorek pisze: Tak zle zyczysz
ale takie jest życie
no i wredoty wycięły mnie na UJ 
ale nie wykluczam ponowienia jeśli będzie sygnał
pozdrowionka

ale nie wykluczam ponowienia jeśli będzie sygnał
pozdrowionka