tuż tuz to co najwyżej śniegNieśmiertelny Trader pisze:Zmiana trendu tuż tuż
DayTrading: Środa 28.11.2018
Re: DayTrading: Środa 28.11.2018
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
poszlo sie p,,,,,, to wszystko przez KONGAdoktorek pisze:Tak zle zyczyszPipsKong pisze:no niestety to BE bardziej prawdopodobne niż EBdoktorek pisze: Jasiu zabezpieczylem na BE
-
Nieśmiertelny Trader
Śniegu też pewnie nie będziePipsKong pisze:tuż tuz to co najwyżej śniegNieśmiertelny Trader pisze:Zmiana trendu tuż tuż
![]()
buehehehehehedoktorek pisze: poszlo sie p,,,,,, to wszystko przez KONGA
sorry ale u mnie też ;/
-- Dodano: śr 28-11-2018, 16:02 --
słabe dane dla Dolarka
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
-
Nieśmiertelny Trader
O 16 zaczyna się zmiana trendu, fajnie. W koncu zarobie na oslabieniu dolara. Struna napięta że hej....
-- Dodano: 28 lis 2018, 17:08 --

-- Dodano: 28 lis 2018, 17:08 --
Wiadomka, słabe dane to dolek upPipsKong pisze:buehehehehehedoktorek pisze: poszlo sie p,,,,,, to wszystko przez KONGA![]()
![]()
sorry ale u mnie też ;/
-- Dodano: śr 28-11-2018, 16:02 --
słabe dane dla Dolarkawięc dolarek będzie się umacniał bo TAK !!# ;]
16 już byłaNieśmiertelny Trader pisze:O 16 zaczyna się zmiana trendu, fajnie. W koncu zarobie na oslabieniu dolara. Struna napięta że hej....
nic nie widać .... nawet nie słychać by miało się coś zmienić
-- Dodano: śr 28-11-2018, 16:09 --
Dolek zawsze UP ;] czy dane dobre czy złe , czy bez danychNieśmiertelny Trader pisze:
Wiadomka, słabe dane to dolek up
dopiero ruchy to po 18 godz i raczej powell szczeknie golebio bo trumpek straszy go ciagle
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
czyli kierunek znamyXAB pisze:dopiero ruchy to po 18 godz i raczej powell szczeknie golebio bo trumpek straszy go ciagle
ujek h4 - cała "strefa zrzutu" zaznaczona na żółto. Dopiero zamknięcie świecy h4 powyżej tej strefy neguje IMO scenariusz spadkowy
https://www.tradingview.com/x/Or4qbtYv/
https://www.tradingview.com/x/Or4qbtYv/
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
ruch moze byc 2 stronny bo o 20 minutki czyli loteria niestety
dobrze ze mi tego ujka zgasilo jak widze u kermita
bo na ske mozna spoko poczekac
dopiero to tak na te chwile
u mnie oporek z linii 114,037
dobrze ze mi tego ujka zgasilo jak widze u kermita
bo na ske mozna spoko poczekac
u mnie oporek z linii 114,037
Ostatnio zmieniony 28 lis 2018, 16:26 przez XAB, łącznie zmieniany 2 razy.