Jak edek sobie z tego miejsca tak po prostu to mi broda odpadnieKermit pisze:edek h4
https://www.tradingview.com/x/UT7pwO5K/
https://www.tradingview.com/x/am0WRc3R/
DayTrading: Wtorek 27.11.2018
Re: DayTrading: Wtorek 27.11.2018
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
Me tooPipsKong pisze: Jak edek sobie z tego miejsca tak po prostu to mi broda odpadnie
![]()
![]()
![]()
ale wierzę w Żabkę 
 bo umie rysować ;]

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
- 

Tomasz196407
 - Fanatyk

Dobrze że funt wie gdzie 
pociagnie eu za sobą

pociagnie eu za sobą
co tak kabla spuscil z rana ?

jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 
						- 

JohnyEnglisz
 - Pasjonat

Na bloombergu „Trump Says Brexit Deal Could Hurt Plans for U.S Trade Pact” to kabel w dol
-- Dodano: 27 lis 2018, 14:00 --
Na bloombergu „Trump Says Brexit Deal Could Hurt Plans for U.S Trade Pact” to kabel w dol

-- Dodano: 27 lis 2018, 14:00 --
Nie wiem co mam Ci odpowiedziec.PaulGilbert pisze:Kermit - tak się zastanawiam, czy to nie jest za bardzo oczywiste, żeby weszło.
Widze jakas potencjalna formacje na jakiejś parze to porównuje ja z innymi parami, sprawdzam korelacje i to co sie dzieje na indexie dolara lub/i indexie euro (w zaleznosci jaka to para), patrze co pokazuje wskaznik i w jakim miejscu na wykresie wystepuje formacja i ewentualnie rozgrywam ja lub odpuszczam.
To czy formacja jest oczywista, widoczna dla wszystkich czy słabo widoczna totalnie nie ma dla mnie znaczenia. Widziałem juz chyba wszelkie mozliwe układy i formacje oczywiste i mniej oczywiste ktore raz były realizowane innym razem negowane. Po to sa inne narzedzia zeby okreslic zarowno prawdopodobienstwo realizacji jak i punkty krytyczne dla danej formacji i strategie jej rozegrania
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji.  Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
kiedy ja się doczekam momentu spadku uJ 50 pipsów od ceny otwarcia kiedy uruchamiam komputer  

Edek L 
-- Dodano: wt 27-11-2018, 14:24 --

-- Dodano: wt 27-11-2018, 14:24 --
Myślę, że dzisiaj może to być ten dzieńpr7emo pisze:kiedy ja się doczekam momentu spadku uJ 50 pipsów od ceny otwarcia kiedy uruchamiam komputer
The only way is up
nom, pewnie na chwilę to i owszem ;[TsunamiPL pisze:Edek L![]()
-- Dodano: wt 27-11-2018, 14:32 --
o i już po tej chwili ;]