GMMA in Color

Jeżeli masz pomysł lub używasz ciekawego systemu albo strategii gry, opisz ja tutaj.
master3333
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: master3333 »

Witam, moglby ktos napisac zasady wejscia dla pozycji krotkiej i dlugiej? i najwazniejsze zasady? 8)

nicko13
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: nicko13 »

Wszystko jest na pierwszej i drugiej stronie tematu..rozejrzyj się :)

Wyczytałem na forex factory że kompresja średnich jak wolniejsze i szybsze się "zbiją" razem w jednym miejscu oznacza pozwolenie na breakout :) nie patrzałem na to w ten sposób a na pierwszy rzut oka wygląda dobrze ,trzeba to przebadać :D

Awatar użytkownika
marcin.lisiecki
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: marcin.lisiecki »

master3333 pisze: to sie nazywa inteligencja nie droga na skroty hehe :)
Bede szczery - to sie nazywa szukanie jelenia, ktory odwali za Ciebie robote, bo Tobie sie nie chce... :) Jesli chcesz odnosic sukcesy inwestujac danym systemem, to dobrze, abys go poznal dokladnie, a nie "po lebkach". To nie szkola, gdzie wystarczy przeczytac streszczenie lektury. W jaki sposob chcesz zabierac pieniadze ludziom, ktorzy siedza w interesie po kilka lat i nieustannie edukuja sie w tym zakresie? Wybacz, ze to poszlo to akurat pod Twoim postem, ale z kazdym dniem otwieram coraz szerzej oczy, gdy widze chec ogromnych zarobkow polaczona z tak samo sporym lenistwem.

Yankee
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Yankee »

marcin.lisiecki przeciez na kims trzeba zarabiac :wink:

Awatar użytkownika
marcin.lisiecki
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: marcin.lisiecki »

Yankee pisze:marcin.lisiecki przeciez na kims trzeba zarabiac :wink:
Tez prawda. Chyba jestem z pokolenia, w ktorym dzieciakom wystarczylo dac do reki krzywy patyk i mialy zabawe biegajac po podworku, a dorastalo z poczatkiem lat 90-tych, gdzie jasne bylo, ze trzeba sie zatroszczyc samemu o siebie i myslec samodzielnie, a nie tylko isc na latwizne i czekac, az wszyscy inni nas wyrecza. Dlatego tak sie dziwie. Ot, taka dygresja filozoficzna... :)

Jankes
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Jankes »

Dla przykładu :
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Niechlujne, pozbawione interpunkcji i pełne błędów wiadomości to tak, jakbyś komuś np. postawił piwo w usyfionym, klejącym się kuflu z pływającą muchą w środku i tłumaczył się, że masz problemy z myciem naczyń...

Awatar użytkownika
Pablo90
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Pablo90 »

Jankes wychodzisz z pozycji zgodnie z założeniami systemu?

Awatar użytkownika
Kuguar
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Kuguar »

Poprzez TS przecież widac na screenie
GOD BLESS ME...-"candles absorb EVERYTHING (news, rumours, speculation, etc). candles are price. price is....everything"
Mój Journal: http://forex-nawigator.biz/forum/journa ... 17291.html

Awatar użytkownika
Pablo90
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Pablo90 »

W takim razie ile wynosi TS jeśli można spytać?

Jankes
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Jankes »

TS od 15 do 25 pipsów, zawsze go ustawiam ponieważ nie mogę cały czas śledzić wykresów.
Niechlujne, pozbawione interpunkcji i pełne błędów wiadomości to tak, jakbyś komuś np. postawił piwo w usyfionym, klejącym się kuflu z pływającą muchą w środku i tłumaczył się, że masz problemy z myciem naczyń...

ODPOWIEDZ