GMMA in Color

Jeżeli masz pomysł lub używasz ciekawego systemu albo strategii gry, opisz ja tutaj.
Awatar użytkownika
KRZYSIEKG
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: KRZYSIEKG »

No Dzięki Wielkie Raposo !!! Nie spodziewałem się tak szybkiej odpowiedzi. Obydwa wskaźniki juź ostro śmigają. Teraz tylko pozostała już nauka aby precyzyjnie wchodzić i wychodzić z rynku, bo jak dotychczas nic tak dobrze nie obrazowało zasad handlu na fx jak GMMA , przynajmniej dla mnie. Szczególnie mnie zaskoczyły zasady wejścia po przebiciu kolejnego szczytu , gdzie mogłoby się wydawać , że kurs już wyżej nie podejdzie. A tu na odwrót ...Leci dalej , zgodnie z trendem. Jak bym grał wg mojego ostatniego systemu , gdzie szukałem dołków , to teraz widzę , że nie miałoby to sensu. Bo nie na tym to polega. Nie potrafiłem też nigdy odnaleźć trendu, a tu się wchodzi zgodnie z trendem. I wszystko na temat... Tak, że zupełna niespodzianka Dzięki jeszcze raz i pozdrawiam - hej :)

master3333
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: master3333 »

marcin.lisiecki pisze:Bede szczery - jesli nie chce Ci sie poszukac tego typu opisow samodzielnie, to daj sobie spokoj z forexem, bo tylko stracisz pieniadze. Tu nie ma drogi na skroty. Pewnie nie to chciales uslyszec, ale tak to wyglada w rzeczywistosci.

Witam, nie strace gram juz rok na demo i od kilku miesiecy nie wyzerowalem ani razu konta :) , szkoda ze tak ciezko uzyskac pomoc :( , a czytac 68 stron mi sie nie chce gdy moge zapytac i wiedziec gdzie znalezc... to sie nazywa inteligencja nie droga na skroty hehe :)

Awatar użytkownika
davit
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: davit »

master3333 pisze: to sie nazywa .... droga na skroty hehe :)
http://codebase.mql4.com/4006
:wink:

master3333
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: master3333 »

i jak tam daje wam profity ten system gmma?

Jankes
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Jankes »

Co za pytanie, no pewnie, że daje. Dzisiejszy ranek doskonały dla gmm'y.
Niechlujne, pozbawione interpunkcji i pełne błędów wiadomości to tak, jakbyś komuś np. postawił piwo w usyfionym, klejącym się kuflu z pływającą muchą w środku i tłumaczył się, że masz problemy z myciem naczyń...

Awatar użytkownika
KRZYSIEKG
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: KRZYSIEKG »

Oj nie tylko dzisiejszy... Już od trzech dni ranki takie piękne. Aż chce się żyć :)

awans
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: awans »

Tylko teraz mamy konkretna konsolidacje !!!

Jankes
Gaduła
Gaduła

Zależy na jakiej parze ;). Generalnie dobra Gmma nie jest zła pod warunkiem, że się stosuje do zasad. Jeśli nie może być boleśnie...wiem z doświadczenia.
Niechlujne, pozbawione interpunkcji i pełne błędów wiadomości to tak, jakbyś komuś np. postawił piwo w usyfionym, klejącym się kuflu z pływającą muchą w środku i tłumaczył się, że masz problemy z myciem naczyń...

nicko13
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: nicko13 »

Hej ,moje pierwsze wejście z systemu okazało się zyskowne,chcę zapytać i się upewnić czy wszystko zrobiłem dobrze ?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Jankes
Gaduła
Gaduła

nicko13 tak, jak na pierwsze wejście OK, obyś miał same takie.

ODPOWIEDZ