proszę nawet tak nie żartowaćmjforex pisze:Jak dla mnie to juz mamy po Lce EU. Teraz S

proszę nawet tak nie żartowaćmjforex pisze:Jak dla mnie to juz mamy po Lce EU. Teraz S
Cóz jak chcesz szczytować na indeksachTsunamiPL pisze:Edward zamknięty. Najlepiej ostatnio idzie mi w takim handlu 5-6 pips
Indeksy lubię. S&P gram tylko w godzinach 15:30-22:00.Tomasz196407 pisze:Cóz jak chcesz szczytować na indeksachTsunamiPL pisze:Edward zamknięty. Najlepiej ostatnio idzie mi w takim handlu 5-6 pips
NPTsunamiPL pisze:Indeksy lubię. S&P gram tylko w godzinach 15:30-22:00.Tomasz196407 pisze:Cóz jak chcesz szczytować na indeksachTsunamiPL pisze:Edward zamknięty. Najlepiej ostatnio idzie mi w takim handlu 5-6 pips
Na razie bez pozycji zatem.
Z drugiej strony mam już taką dniówkę, że szkoda cokolwiek dzisiaj dotykać
Po 1 zeta za wszystkie akcje NieśmiertelnyNieśmiertelny Trader pisze:alez to się sypie, mialo byc po 1 zeta odkupienie a jest prawie 4 razy taniejmoze juz ? Tak zwlekam sobie i namyslam się. Coś ktoś?
Może go uratują tak jak USA w 2008 swojeTsunamiPL pisze:Po 1 zeta za wszystkie akcje NieśmiertelnyNieśmiertelny Trader pisze:alez to się sypie, mialo byc po 1 zeta odkupienie a jest prawie 4 razy taniejmoze juz ? Tak zwlekam sobie i namyslam się. Coś ktoś?
![]()
Nie po 1 zł za 1 akcję
-- Dodano: pn 19-11-2018, 15:53 --
Tylko przy realizacji planu Zdzisława przejęciu Getin Noble Bank S.A. za 1 zł, akcje Getin Noble Bank S.A. będą warte 0 zł i zdjęte z notowania od ręki.
Jeżeli go chcą uratować, to kilka większych spółek Skarbu Państwa (albo np Polski Fundusz Rozwoju) powinno natychmiast skupić z rynku akcje Getin Noble S.A. i Idea Banku i ustabilizować ich kurs. Dużo tutaj nie potrzeba, bo kapitalizacja Getin Noble 270 mln zł. Nie trzeba nawet progu 5% przekraczać. De facto są to drobne pieniądze, pytanie czego będzie chciał PIS. Czarnego na pewno nie cierpią. Jak tego nie zrobią, to może być szybka gleba.Nieśmiertelny Trader pisze:Może go uratują tak jak USA w 2008 swojeTsunamiPL pisze:Po 1 zeta za wszystkie akcje NieśmiertelnyNieśmiertelny Trader pisze:alez to się sypie, mialo byc po 1 zeta odkupienie a jest prawie 4 razy taniejmoze juz ? Tak zwlekam sobie i namyslam się. Coś ktoś?
![]()
Nie po 1 zł za 1 akcję
-- Dodano: pn 19-11-2018, 15:53 --
Tylko przy realizacji planu Zdzisława przejęciu Getin Noble Bank S.A. za 1 zł, akcje Getin Noble Bank S.A. będą warte 0 zł i zdjęte z notowania od ręki.
Póki co notowania zawieszone ale chcą już całą mase sprzedawać po 0,27