XAB pisze: lubie merytoryczne dyskusje ma spadac i juz
tomasz?????????/
jest ta roznica
ze ja lubie ciebie czytac
a czytajac ciebie musze czytac blondyna a na to nie mam ochoty dlatego napisalem plisss czy blagam
a ske na edku skasowalem i bp
zobacz sobie tego knota
h3/h4
w ruchu wzrostowym masz tam koniec ostatniej znaczącej-wiekszego stopnia korekty
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 15 lis 2018, 14:56 przez Tomasz196407, łącznie zmieniany 2 razy.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
moment moment moment ....
jak mówiłem że budują RGRa to żeście się śmiali ...
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
moment moment moment ....
jak mówiłem że budują RGRa to żeście się śmiali ...
Nigdy sie nie śmieje z rzeczy poważnych
PROsty układ EU
wóz -przewóz
buy -sell
nie trzeba nawet pokazywać pozycje na wykresie speców
- Jezeli do dołu była 5tka to do góra korekta
teraz przyjmujac poziomy fibonaciego -równe poziomy nie takie ze swiezego rysunków
okreslasz koniec korekty
Wazny jest czas wejscia
aby nie dawać "krwiopijcom" pic z naszego depa
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 15 lis 2018, 15:06 przez Tomasz196407, łącznie zmieniany 4 razy.
Cblondyn pisze:
A kto się śmiał? I pamietam jak o niego pytałeś
najbardziej lubi mnie Tomasz więc stawiam na niego
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
i ujek
sprobuje w druga manke narazie bez sl https://iv.pl/images/24557466831133708253.png
choc normalnie to raczej pod 618 fb powinienem sie ustawic ale slaba moc ten ujek ma wiec
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
PipsKong pisze:
edek chyba jest już spadkowy w każdym zakresie ;/
nie badz tego taki pewny.... ja jeddnak wrocilem do bazowego scenariusza bez łapania ochlapów i tylko L ze strefy 1.1150-1.13 bo ruch IMO bedzie niemały. Index euro wrócił do klina po fałszywym wyjsciu dołem...
Kermit pisze:
nie badz tego taki pewny.... ja jeddnak wrocilem do bazowego scenariusza bez łapania ochlapów i tylko L ze strefy 1.1150-1.13 bo ruch IMO bedzie niemały. Index euro wrócił do klina po fałszywym wyjsciu dołem...
teraz to już raczej pewne że walnie w górę bo wycięło mi BE